به گزارش آفتاب جنوب،
به نقل از سازمان بسیج جامعه پزشکی، دکتر امین صابرینیا درباره ادغام اورژانس جادهای با هلال احمر گفت: جادهها قوانین خاص خود را دارد که کاملا در سیستم دولت مشخص شده است؛ در این باره باید با سازمانهای دیگر از جمله راهداری، پلیس، هلال احمر یک بسته خدمتی در حوادث ترافیکی و هر حادثهایی مشخص کنیم.
وی در ادامه افزود: وظایف سازمانها کاملا مشخص است وهلال احمر بحث رها سازی و امداد و اورژانس نیز بحث انتقال علمی فرد به سمت بیمارستان را بر عهده دارد.
ارگانهای امداد رسان با یکدیگر هم افزایی دارند
رئیس مرکز فوریتها و حوادث پزشکی کشور با بیان اینکه در ارایه خدمات نگاه هم افزایی داریم خاطرنشان کرد: با این نوع نگاه ارگانها از امکانات یکدیگر برای بهتر خدمت رساندن کمک میگیریم اما این موضوع به معنای محول کردن وظایفمان به یکدیگر نیست در واقع هدف هم افزایی، افزایش امداد رسانی و خدمت به مردم است.
وی درباره طرح پایلوت شمارههای مشترک در قم گفت: سازمانهایی که درگیر امداد و نجات و کمک رسانی هستند لازم است که با یکدیگر هماهنگی و همفکری داشته باشند اما زمانی که شمارهها فراوان باشد برای مردم گمراه کننده است.
صابری ادامه داد: یکی از برنامهها در زمینه امداد و نجات برای کمک به مردم ایجاد یک شماره مشترک است که امیدواریم مردم از این طرح سود ببرند.
در طرح شماره مشترک در فعالیت ارگانهای امدادی دخالتی صورت نمیگیرد
رئیس مرکز فوریتها و حوادث پزشکی کشور با بیان اینکه در این شماره مشترک هیچ گونه دخالت و ورود به سازمانها پیدا نخواهد شد، تصریح کرد: همه سازمانها ذات عملیاتی خود را حفظ خواهند کرد اما با این شماره مشترک تماس گرفته خواهد شد و این تماس به سازمان مربوطه ارتباط داده میشود.
صابری اظهار داشت: درتمام دنیا به مسئله امداد نگاه خاصی وجود دارد و نباید انتخاب این موضوع را به مردم واگذار شود؛ دراین باره مردم فقط باید اعلام نیاز کنند.
وی گفت: در این شماره مشترک نگاه اینگونه است که مردم برای آتش نشانی، خدمات اورژانس، خدمات جادهای به شمارههای متفاوتی تماس نگیرند و در واقع این شماره به کمک مردم بیاید اما امیدواریم در کشور بتوانیم همه ارگانهای مربوطه را به یکپارچه سازی اطلاعاتی برسانیم.
انتهای پیام/م
نظرات کاربران