نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
1. ارديبهشت 1394 - 16:39
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر لزوم استفاده دولت از ظرفیت های بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: دولت، مجلس و سایر نهادهای حاکمیتی باید اعتبارات لازم را در حمایت از فعالان اقتصاد مقاومتی تخصیص بدهند و در این میان یکی از بهترین پل های ارتباطی بین حاکمیت با بدنه مجاهد اقتصادی، بسیج سازندگی است.

گزارش آفتاب جنوب،

سید عنایت‌الله هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، با اشاره به ظرفیت های داخلی برای رونق اقتصاد کلان گفت: کشور ما از لحاظ امکانات بسیار غنی است و ظرفیت های فراوانی دارد که اگر به این ظرفیت ها توجه کافی شود، ما را از واردات بی نیاز می کند.

 

وی با بیان اینکه توجه به ظرفیت های داخلی ما را در مسیر اقتصاد مقاومتی قرار می دهد، خاطرنشان کرد: یکی از شروط اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی ایجاد زمینه برای تحقق اقتصاد بدون نفت است. ابتدا به ساکن باید ضرورت این امور تبیین شود که آیا ما تا ابد می توانیم با اتکا به نفت، اقتصاد خود را اداره کنیم یا خیر؟

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی، برنامه ریزی دقیقی باید از سوی مسئولان و کارشناسان اقتصادی صورت گیرد تا ما طی فرآیند چند ساله، گام به گام اقتصاد مقاومتی را در تمام بخش های اقتصادی کشور به اجرا در آوریم.

 

وی خاطر نشان کرد: این که ما تلاش کنیم تا موانع خارجی صادرات و واردات حل شود، امر مثبتی است و ما از دیپلمات های کشورمان تشکر می کنیم. اما این که برخی چشم امید بسته اند که با توافق و تفاهم و ... مشکلات اقتصادی حل شود، نگاه غلطی است. باید بدانیم که تنها درمان، برای اقتصاد بیمار کشورمان، نسخه اقتصاد مقاومتی است.

 

هاشمی با تقدیر از نهاد های انقلابی و جهادی مثل بسیج سازندگی تصریح کرد: ورود جدی و حساب شده بسیج سازندگی به مساله اقتصاد مقاومتی امر بسیار ارزنده و شایسته تقدیری است. بسیجیان عزیز ما که در همه عرصه ها انقلاب را بیمه کرده و از تنگنا ها عبور داده اند، به خوبی می دانند که این بار در عرصه اقتصادی تکلیف بسیار عظیمی بر دوششان است، بسیجیان غیور و دانشمند ما باید با ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی مردم شریف ایران را از سختی و رنج اقتصادی خارج کنند.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: نهاد هایی مثل بسیج سازندگی با توجه به اینکه به اقصی نقاط کشور اشراف کامل دارند و از ظرفیت های هر استان و شهر با خبرند، می توانند نقش اثر گذاری را در اجرای اقتصاد مقاومتی ایفا کنند. بسیج سازندگی باید مانند پلی بین مردم و مسولین عمل کند و ظرفیت های مردمی اقتصاد را به مسولین بشناساند.

 

وی با بیان اینکه تا کنون بسیج سازندگی بیشتر با اردوهای جهادی و محرومیت زدایی از نقاط محروم شناخته شده است، اظهار کرد: نقش آفرینی بسیج سازندگی در مناطق محروم برکات بسیاری برای انقلاب و نظام اسلامی به همراه داشته و مردم مستضعف را امیدوار کرده است. امروز وقت آن است که بسیج سازندگی در کنار این خدمت رسانی درخشان، وظیفه خود را در اقتصاد کلان کشور انجام دهد.

 

وی با تاکید بر لزوم استفاده دولت از ظرفیت های بسیج سازندگی در حوزه اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: دولت، مجلس و سایر نهادهای حاکمیتی باید اعتبارات لازم را در حمایت از فعالان اقتصاد مقاومتی تخصیص بدهند و در این میان یکی از بهترین پل های ارتباطی بین حاکمیت با بدنه مجاهد اقتصادی، بسیج سازندگی است.

 

هاشمی تصریح کرد: لازم است بانک ها در حمایت از فعالان اقتصادی تحرک بیشتری نشان دهند و ارتباطی تنگاتنگ با بسیج سازندگی برقرار کنند. پرداخت تسهیلات مناسب به افراد واجد شرایط برای راه اندازی بنگاه های اقتصادی کوچک و زود بازده از جمله راه های تقویت تولید ملی و اقتصاد مقاومتی است.

 

انتهای پیام/م

 

نظرات کاربران

تازه های سایت