نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
20. بهمن 1393 - 19:23
پزشک ایرانی عضو سازمان پزشکان بدون مرز در سفرنامه ای به طبابتش در یک کشور آفریقا، کردستان عراق و نیز کمپ نجات یافتگان از دست داعش پرداخته است. این پزشک ایرانی که عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز هست پیش تر در سایر کشورها به خصوص کشورهای آفریقایی مشغول طبابت بوده و سفرنامه هایی را نیز در این خصوص منتشر کرده است.

به  گزارش آفتاب جنوب،عصرایران، دکتر سید ناصر عمادی در جدیدترین مطلبش سفرنامه  که در وبسایتش منتشر کرده به سفرش از کشور بروندی تا کردستان عراق پرداخته است.



وی نوشته است: یک ماه حضورم در کشور آفریقایی بروندی در تاریخ هفتم دیماه 93 به پایان رسید و با اندوخته و تجربه ای دیگر از کشوری دیگر از دنیا ، به خاک پاک کشورم ایران برگشتم. 



این هفتمین کشور آفریقایی بعد از کشور های کنیا، غنا، زیمبابوه، تانزانیا، سومالی و نیجریه بود  که به آن پا می گذاشتم. کشور هایی که از سال 2008 برای ارائه خدمات داوطلبانه پزشکی به عنوان پزشک بدون مرز ایرانی به آنها وارد شدم. شش سال مستمر و حضور منظم در آفریقا با هزینه شخصی و درمان بیماران موجب شد تا این بار با دعوتنامه رسمی رئیس جمهور بروندی و ارسال آن به وزارت خارجه کشورم به این کشور عازم شوم. 



در طول یک ماه دو ملت، دو نژاد، دو فرهنگ، دو دانشگاه، دو چهره، دو رنگ سیاه و سفید توانستند و دانستند چه زیبا و عالمانه می توانند در کنار یکدیگر خالق صحنه هایی از فرمان پروردگار متعال برای دوستی و اتحاد با یکدیگر، فارغ از همه دشمنی های حرمت شکنان حریم انسانی، بنام دین، مذهب ، ملیت و ناجوانمردی های سیاسی  باشند.  

 

 
طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق
خنده پدر و دختر آفریقایی و دکتر ایرانی بعد از سالها بیماری پوستی کودک- دیماه 93- آفریقا بروندی 
 
طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق
 

اقدامات این پزشک ایرانی در آفریقا تحسین وزارت خارجه بروندی را برانگیخت به طوری که سوم دی ماه 93 با قلم و زبان وزیر خارجه این کشور از خدمات آموزشی و درمانی یک ماهه پزشک ایرانی این چنین تقدیر کرد: یک ماه تلاش بی نظیر دکتر عمادی در آموزش پزشکان و دانشجویان پزشکی و درمان بیماران ما نشان داد کسانی که  که دو سال قبل، از بازگشایی سفارت بروندی در تهران انتقاد کرده و آن را در جهت منافع تروریست می دانستند، امروز برایشان ثابت شده که کشور و ملت ایران انساندوست هستند و بازگشایی سفارت بروندی در تهران اقدامی لازم و با ارزش بوده است. 



  وزیر خارجه بروندی هنچنین در نامه ای به همتای ایرانی خود بیان نمود: کلینیک پوست که اولین بار در بزرگترین بیمارستان ما با همکاری دکتر عمادی آغاز به فعالیت نمود، به درخواست دکتر عمادی بنام " درمانگاه پوست امام رضا (ع)"  نامگذاری  و تابلویی در محل نصب گردید. 

 

نصب تابلوی کلینیک پوست امام رضا (ع) - دیماه 93 - کشور مسیحی نشین بروندی آفریقا 
(این مرکز بنا به درخواست پرشک ایرانی به نام امام رضا"ع" مزین شده است.)
 
طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق

 

حضور وزرای کشور بروندی در روز افتتاح کلینیک امام رضا (ع) - دیماه 93 

طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق


 

 وزیر بهداشت و آموزش عالی بروندی هم در نامه ای به وزیر بهداشت ایران نوشت: یکماه تلاش بی وقفه و دقیق پزشک ایرانی در اقدامات  آموزشی و درمانی با داروهایی که ایشان بهمراه خود از ایران وارد نموده اند و نظراتی که از دانشجویان، پزشکان آموزش یافته و بیماران علاج شده بدست آمد. بر آن شدیم تا:

1- دانشجویان و پزشکان را جهت طی دوران تخصصی به ایران اعزام نماییم.

2- داروهای ایرانی را با کمترین و ساده ترین قوانین گمرکی  و دارویی  به کشور بروندی وارد نماییم.

3- هر گونه فعالیت های پزشکی از سوی جامعه پزشکان ایرانی در کشور بروندی مورد استقبال خواهد بود.

 4- ایران یکی از کشورهای هدف در درمان بیماران اعزامی (توریسم درمانی) ما خواهد بود.

و ...

  

آموزش دانشجویان پزشکی همه روزه صبحها از 8 تا 10 صبح،بیمارستان خالد - بروندی 

طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق

طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق

 

 شبکه های رادیویی و تلویزیونی و روزنامه های کشور بروندی نیز در برنامه های متعددی از فعالیت های موفق ایران در بروندی صریح و آشکار حمایت نموده و از روابط بیشتر و گسترده تر با جمهوری اسلامی ایران حمایت نمودند. 

 

دکتر عمادی در ادامه خاطراتش چنین می نویسد:... چند روزی از بازگشتم به ایران نگذشته بود که از وزارت صحه اقلیم خودمختار کردستان عراق برای درمان بیماران در اردوگاههای آوارگان جنگ داعش در مناطق شمال عراق درخواست پزشکان متخصص در رشته های مختلف نمودند. موضوع را با مدیر گروه پوست دانشگاه استاد حسین مرتضوی مطرح و از ایشان برای اعزام به مدت یک هفته درخواست موافقت نمودم. 

با موافقت ایشان در تاریخ چهارم بهمن 93 وارد شهر اربیل عراق شده و در معیت همکاران دیگر (هفت متخصص دیگر) و با حفاظت برادران پیشمرگ کرد به اردوگاه بحرکه و شهر بنسلاوه در استان اربیل عراق جهت مداوا و درمان بیماران آسیب دیده از جنگ داعش و علل دیگر رفتیم. در این مدت نزدیک به 300 بیمار با مشکلات پوستی مورد معاینه واقع شدند. 

 

اردوگاه بحرکه - استان اربیل کردستان عراق- آوارگان جنگ داعش- بهمن ماه 93 

طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق

 

مصاحبه پرس تی وی در محل اردوگاه بحرکه جهت آوارگان عراقی و سوری- بهمن 93 

طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق

 

ویزیت بیماران کرد عراقی در شهر بنسلاوه کردستان عراق با حفاظت پیشمرگان کرد- بهمن 93 

طبابتم از آفریقا تا کردستان عراق


 

در این سفر چند نکته برایم بسیار جالب بود:



نکته اول اینکه واقعا باید قدر امنیت و آرامش در کشورمان را بسیار بدانیم. در گفتگویم با کسانی که از جنگ داعش گریخته و در اردوگاه اسکان داشتند متوجه شدم دشمن در چند ساعت با حمایت همان مدعیان کمک به مردم عراق، شهر و دیار آنان را با استفاده از غفلت نیروهای نظامی و امنیتی اشغال نموده و جنگ و ناامنی را بر زندگی آنان حاکم نموده است. 



مردم کرد بسیار افسوس روزهای آرام و امن قبل از جنگ داعش را به دل داشتند و بسیار قدردان کشور ایران بودند و به صراحت از بسیاری شنیده بودم که می گفتند اولین کشوری که در جنگ با داعش حتی زودتر از حکومت مرکز (بغداد) به کمک ما آمد ایران بود و چه بسا اگر ایران نمی آمد ما شهرها و مناطق بیشتری را از دست می دادیم.

از این پیام آنان واقعا احساس افتخار کردم و با خود گفتم  چه سرمایه ای بالاتر و چه دعایی آسمانی تر از جانب ملت کرد عراق برای ملت ایران که در روزهای آغازین جنگ داعش علیه  مردم کرد برادران نظامی، انتظامی و نیروهای مسلح مردمی ایران به کمک آنها شتافتند و امروز هم سربازان سفید پوش جامعه پزشکی ایران به کمک شان آمدند. 



نکته دیگری که برایم جالب توجه بود این که بر اساس گزارش گریختگان از شهر موصل بسیاری از اعضا داعش از ملیت های آسیایی، آفریقایی، اروپایی و آمریکایی هستند و جالب تر آن که آوارگان بیان می نمودند آنان که مدعی اسلام بودند هرگز در نماز و عبادت دیده نشده اند و رفتارشان اصلا شباهتی با مسلمانان ندارد... .



این پزشک ایرانی بدون مرز در ادامه می نویسد: اگرچه در تمام سفرهایم به کشور های آفریقایی تلاش نموده ام بر خدمات پزشکی و انسانی تمرکز نموده و ذهنم مشغول موضوعات دیگر ، بخصوص مسائل سیاسی نشود اما اتفاقات کردستان عراق و سخنان آوارگان نشان داد دشمن دین، انقلاب و کشورمان از یک لحظه غفلت ما بیشترین صدمات را بر کشور و ملت وارد خواهد نمود و امروز هیچ مصلحت، عقل، تدبیر و سیاستی بالاتر و برتر از این نیست که متحد، یکدل همراه با مدافعان کشور مهیا به دفاع از کشور باشیم. 

  

و پایان خاطره پزشک ایرانی بعد از مشاهده وضعیت شمال عراق: خدا را برای نعمت امنیت، آرامش و سلامت در کشورمان شاکر باشیم و هوشیارانه بر استمرار و گسترش آن از هیچ تلاش و کوششی غافل نباشیم. مطمئنا اولین گام موفق و موثر آن محبت خالصانه و صادقانه به یکدیگر و از سوی دیگر عفو و چشم پوشی از عیوب و خطاهای یکدیگر است. همانطور که خالق ما، هم رئوف هست هم رحیم است و هم ستارالعیوب.

  پس خدایا کمکم کن تا 3 چیز را با احتیاط بردارم قسم، قلم و قدم  و 3 چیز را هرگز به گناه آلوده نکنم چشم، دل و زبان و 3 چیز را هرگز فراموش نکنم خدا، دوست و مرگ را.

نظرات کاربران

تازه های سایت