نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
22. آذر 1393 - 10:44
مردی که خود را صاحب یک کارخانه در شرق مازندران معرفی می‌کرد با مراجعه به مأموران پلیس فتای مازندران ادعا کرد یک ناشناس اقدام به قرار دادن مطالب توهین‌آمیز در فیس‌بوک علیه او و خانواده‌اش می‌کند.

به گزارش آفتاب جنوب،

روزنامه ایران نوشت:  راز اقدامات این مرد به دنبال ارائه شکایتی از سوی صاحب کارخانه درباره نوشته‌های توهین‌آمیز مرد ناشناسی در فضای مجازی از سوی پلیس فاش شد.

 

بنابر این گزارش، چند روز پیش مردی که خود را صاحب یک کارخانه در شرق مازندران معرفی می‌کرد با مراجعه به مأموران پلیس فتای مازندران ادعا کرد یک ناشناس اقدام به قرار دادن مطالب توهین‌آمیز در فیس‌بوک علیه او و خانواده‌اش می‌کند.

 

با ارائه این شکایت پلیس فتای مازندران تجسس درباره به‌دست آوردن ردی از نویسنده مطالب توهین‌آمیز در فضای مجازی را در دستور کار خود قرار داد.آنان در تحقیقات خود توانستند ردی از یک کاربر فضای اینترنتی را در شهر نکا به‌دست آورند.

 

مأموران پس از شناسایی مشخصات این کاربر و محل زندگی‌اش با حضور در منطقه او را بازداشت کردند.مجرم اینترنتی که مرد جوانی است وقتی با اتهام هتک حرمت از طریق نوشتن مطالب توهین‌آمیز علیه یک کارخانه‌دار روبه‌رو شد سعی کرد با اظهارات ضد و نقیض خود را بیگناه جلوه داده و مسیر تحقیقات مأموران را به انحراف بکشاند.در حالی که این متهم همچنان خود را بی‌اطلاع از ماجرای مطالب نوشته شده در فضای اینترنت اعلام می‌کرد با ارائه اسناد و مدارک غیرقابل‌انکار از سوی پلیس چاره‌ای جز اعتراف ندید و انتشار مطالب توهین‌آمیز را به گردن گرفت.

 

وی در اعترافات خود ادعا کرد: تا چند وقت پیش در کارخانه این مرد کار می‌کردم اما او به دلایلی مرا از کار اخراج کرد، از این اتفاق خیلی ناراحت شده بودم به همین دلیل تصمیم گرفتم به طریقی از صاحبکار قبلی‌ام انتقام بگیرم.در حال بررسی راه‌های مختلف برای انتقامجویی بودم که فکر نوشتن مطلب در فضای اینترنتی به ذهنم خطور کرد، تصور می‌کردم در فضای اینترنت کسی قادر به ردیابی من نخواهد بود به همین دلیل وقتی از سوی پلیس شناسایی شدم شوک‌زده بودم.

 

هشدار پلیس فتا

 

سرهنگ احمد رستمی رئیس پلیس فتای مازندران با هشدار به شهروندان گفت: سهل‌انگاری در حفاظت از اطلاعات شخصی، بیشترین تهدید برای کاربران فضای مجازی محسوب می‌شود. وی افزود: هرگاه شهروندان عضو سایت خاصی شدند یا اینکه به عنوان کاربر، دستیابی به سامانه‌ای برایشان تعریف شد، باید دقت داشته باشند شماره کاربری و رمز عبور آن را در اختیار دیگران قرار ندهند زیرا با قرار گرفتن این اطلاعات در اختیار افراد سودجو، احتمال هرگونه سوء‌استفاده با نام و مشخصات آنان متصور است.

 

در این شرایط، هرگونه فعالیت (خواه مثبت یا منفی) با استفاده از رمز شما توسط دیگران به نام شما ثبت می‌شود، چه بسا بارها شاهد تشکیل پرونده‌های قضایی از این قبیل موارد هستیم. وی همچنین به کاربران تأکید کرد: اگر بنا به دلایلی از ادامه فعالیت در سایت یا سامانه‌ای که عضو آن هستید منصرف شدید، نسبت به مسدودسازی یا غیرفعال کردن رمز عبور خود اقدام کنید.

 

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی مازندران همچنین از کاربران خواست از در اختیار قرار دادن اطلاعات شخصی خود اعم از تصویر، فیلم، شماره ملی، شماره حساب، رمز دوم، تاریخ انقضای کارت، cvv2 ، شماره دانشجویی، رمز عبور، شماره کاربر، تصویر مدارک شناسابی یا اصل آنها، کارت‌های هوشمند و… به افراد ناشناس یا غیر موجه خودداری کنند. وی اظهار کرد: در صورت گم‌شدن هر گونه مدارک شناسایی حتی سیم کارت به ظاهر کم ارزش، بسرعت موضوع پیگیری شود و اقدامات لازم در خصوص یافتن یا مسدود کردن آنها صورت پذیرد.

انتهای پیام/م

نظرات کاربران

تازه های سایت