نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
20. آذر 1393 - 10:13
نخبه جوان مشهدی گفت: امسال تولید نوع خاصی از کنسرو ذرت شیرین و فوق شیرین به مرحله بهره‌برداری می‌رسد، که در صورت موفقیت در تولید انبوه ذرت شیرین می‌توانیم این محصول را40 تا 50 درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی آن به مردم عرضه کنیم.

به  گزارش آفتاب جنوب،به نقل از سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی یاسر زنگنه اسدآبادی، مسئول کانون شهید جوانمرد بسیج مهندسین کشاورزی استان خراسان رضوی و عضو هیئت مدیره شرکت دانش بنیان «بذرینه» است که در سال 88 در رشته کارشناس ارشد اصلاح نباتات فارغ‌التحصیل شد. وی که در پایان‌نامه خود به بررسی «ژن‌های متحمل به خشکی در گندم نان» پرداخته است، در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی اظهار داشت: در حال حاضر، حدود 6 سالی است فعالیت‌های اصلاحی و تحقیقاتی خود را در رابطه با ذرت‌های شیرین و فوق شیرین با همکاری دکتر سعید خاوری خراسانی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی مشهد آغاز کرده‌ایم.

 

اسدآبادی با بیان اینکه امسال تولید نوع خاصی از کنسرو ذرت شیرین و فوق شیرین به مرحله بهره‌برداری می‌رسد، گفت: تولید این نوع کنسرو ذرت دارای ماندگاری بهتری نسبت به نمونه وارداتی آن است؛‌ به ویژه که از قیمت مناسب‌تری نیز برخوردار خواهد بود. در صورت موفقیت در تولید انبوه ذرت شیرین می‌توانیم این محصول را40 تا 50 درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی آن به مردم عرضه کنیم.

 

این نخبه جوان، از تأسیس «آزمایشگاه تولید اسپاون قارچ خوراکی» نیز خبر داد و گفت: راه‌اندازی این آزمایشگاه با صرف هزینه تقریبی 80 میلیون تومان و با هدف دست‌یابی به ارقام هیبریدی قارچ دکمه‌ای در عرصه کشاورزی صورت گرفته و هم اکنون مراحل ابتدایی کار را طی می‌کنیم.

 

وی، نظارت و مشاوره حدود 60 هکتار زمین زراعی در خصوص «تولید بذر هیبرید ذرت» را از دیگر اقدامات خود در عرصه کشاورزی معرفی کرد و افزود: کار نظارت و مشاوره بر روی تولید بذر هیبرید ذرت را در ناحیه جوین در شهرستان سبزوار با همکاری شرکت دانش بنیان بذرینه انجام دادیم.

 

انتهای پیام/م

نظرات کاربران

تازه های سایت