نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
15. آذر 1393 - 11:09

به گزارش آفتاب جنوب، به نقل از  ایرنا، کامران دانشجو روز چهارشنبه در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد افزود: ستاره دار کردن دانشجویان اصلا کار بدی نبود و کار خوبی هم بود.

وی گفت: ستاره دار کردن دانشجویان در زمان وزارت من نبود بلکه زمان فرد دیگری شروع شد و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز دارد.

وی افزود: بحث 'سه هزار بورسیه غیرقانونی در دولت دهم' نیز یک فضا سازی سیاسی بود که در نهایت معلوم شد تنها 36 تا 39 نفر غیرقانونی بورسیه شده اند.

دانشجو اظهار کرد: دستگاههای ناظر مثل سازمان بازرسی و دیوان محاسبات در کشور وجود دارد لذا چه اصراری بود که حتما کار خلاف صورت بگیرد و اسم افراد اعلام شود این افراد باید صبر می کردند دستگاههای ناظر کارشان را انجام می دادند، همین کاری که الان هم دارند انجام می دهند و اگر خلافی صورت گرفته باید برخورد شود.

وی گفت: تعداد بورسیه های غیر قانونی 800 نفر هم نبوده چه کسی گفته 800 نفر؟ کجای دنیا رقیب، یک قاضی خوب است؟ زمانی که دستگاههای ناظر گزارش دادند، مشخص می شود که به چه نحوی بوده است.

وزیر علوم دولت دهم افزود: اگر ریگی به کفش نبود که صبر می کردند دستگاههای ناظر گزارش دهند نه این که شلوغش کنند.

دانشجو ادامه داد: اعلام اسامی بورسیه ها هم خلاف اخلاق و هم جرم بود و باید به موضوع، رسیدگی قضایی شود چرا کسی نسبت به این موضوع حساسیت ندارد؟ چرا به آبروی دو هزار آدم حساسیت ندارند ؟

وی گفت:اتفاقا من قائل به این هستم که ما نیاز داریم در زمینه علوم انسانی حتما بورسیه بیشتر داشته باشیم چون دانشگاههای ما اینجاست که می لنگد.

وی افزود: ما در مورد بورسیه ها تبدیل به داخل داشتیم و کمترین بورسیه را به خارج اعزام کردیم و در دوران دولت دهم بورسیه را تبدیل به داخل می کردیم و از نظر ما نه تنها کار درستی بود بلکه در شرایطی که ما از نظر ارزی مشکل داشتیم و دانشگاههای ما در داخل می توانستند در حوزه علوم انسانی خوب پیشرفت کنند در درون دانشگاههایمان نیاز داریم به افرادی که در علوم انسانی بورسیه شوند و در دانشگاهها شروع به تدریس کنند و حداقل مباحث تطبیقی را ارائه دهند.

وی اظهار کرد: رتبه علمی ما در گذشته به 15 رسید و در منطقه اول شدیم که ظرف یک سال و نیم گذشته همه اش را از دست دادیم.

دانشجو گفت: در دولت دهم برای تشکیل دانشگاه اسلامی در محتوای منابع علوم انسانی 15 گروه تشکیل دادیم و حدود چهار هزار سرفصل تغییرات اعمال کردیم و فرستادیم و همچنین سند اسلامی شدن دانشگاه را به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رساندیم.

وی افزود:در فضای امنیتی، تولید علم صورت نمی گیرد و نمی توانیم در منطقه اول شویم و نمی شود 40 هزار مقاله تولید کرد در حالی که در فضای هرج و مرج در هشت سالی که وجود داشت تنها 9 هزار مقاله تولید شد.

وی ادامه داد: فضای امنیتی فضایی است که وقتی رییس جمهوری وارد دانشگاه می شود شروع می کنند آتش زدن و این جور کارها، فضایی که رییس جمهوری می تواند حرف بزند فضای آرامش توام با منطق است و در این فضا علم رشد می کند و اقتدار نصیب کشور می شود.

وی بیان کرد: من اکنون از خیلی چیزهایی که در کشور اتفاق می افتد تعجب می کنم مثلا این که یک مسوولی در دانشگاه هزار کار خلاف کرده باشد برگردانیدش به دانشگاه، تعجب دارد.

وی مدعی شد خیلی از روسای دانشگاهها که در همین دوره یک سال اخیر منصوب شده اند خلاف حرکت نظام حرکت می کنند.

دانشجو گفت: در سال 1388 درگیری بین دو نامزد ریاست جمهوری نبود بلکه می خواستند نظام را از پایه بزنند و ما تماشاچی باشیم.

وی افزود: بعضی ها بعد از این که صدها بار ثابت شده که فتنه از آن طرف مرزها اداره می شود، هنوز هم قائل به فتنه نیستند.

 

 

 

نظرات کاربران

تازه های سایت