به گزارش آفتاب جنوب،
به گزارش ایسنا، معترضان میگویند که همزمان با میزبانی نشست گروه 20 میخواستند به رهبران جهان نشان دهند که دیدگاه دولت کنونی این کشور درباره تغییرات جوی با نظر بسیاری از مردم استرالیا در تضاد است.
«ادن تهان»، سازماندهنده این حرکت اعتراضی، گفت: ما فکر کردیم این حرکت، در عین حال که طنزآمیز است، این پیام قوی را هم دارد که از نظر ما، در حالی که همه جهان در حال اقدام درباره تغییرات جوی است، دولت استرالیا تنها سر خود را در شن فرو برده است.
به گزارش بیبیسی، استرالیاییها میگویند که شترمرغها در مواقع خطر، سرهایشان را در شن فرو میبرند و به اشتباه تصور میکنند که در امان خواهند ماند. با آن که پرندهشناسان گفتهاند که این پرنده آفریقایی، چنین رفتاری ندارد، اصطلاح «فروبردن سر در شن» به عنوان یک ضربالمثل در مورد افرادی به کار میرود که در قبال خطرها و هشدارها واکنش مناسبی نشان نمیدهند.
این حرکت اعتراضی روز 13 نوامبر انجام شد و شرکتکنندگان در آن، چالههایی را در ساحل کندند و سرهایشان را در آنها فرو بردند تا به رهبران جهان نشان دهند که بر سر تغییرات جوی، با تونی ابوت، نخستوزیر استرالیا، اختلاف نظر دارند.
ابوت در سال 2009 میلادی نتیجه مطالعاتی را که درباره تغییرات جوی انجام شدهاند، رد کرد و گفت که ذغالسنگ برای بشریت خوب است.
استرالیا تابستان امسال هم مالیات بر تولید گازهای گلخانهای را لغو کرد که اقدامی کاملا در تضاد با دیگر کشورها در قبال تغییرات جوی است.
نظرات کاربران