به گزارش آفتاب جنوب،
به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه حرف زدن از حادثهها دلنشین نیست، گفت: تصادفات سومین عامل مرگ در کشور و جوانان بین 15 تا 30 سال نیز بیشترین قربانیان آن هستند.
هاشمی با بیان اینکه مردم علاقه دارند که بیشتر از خوبیها صحبت کنند، گفت: به خصوص در تریبونهای عمومی رودربایستی کشور ما را بیچاره کرده است و باید این فرهنگ را اصلاح کرده و در سخنرانی رودربایستی را کنار بگذاریم.
وی با بیان اینکه تصادفات همیشه سهم افراد بیبضاعت نیست، گفت: بسیاری از قربانیان تصادفات نیز در ماشینهای لوکس بودهاند، اما سرعت و قوانین را رعایت نکردهاند. بر همین اساس باید اتفاق بزرگی در حوزه فرهنگسازی رخ دهد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه 10 تا 15 برابر قربانیان تصادفات را مصدومان و معلولان تشکیل میدهند، گفت: مشکلات اجتماعی ناشی از وقوع تصادفات یکی از مهمترین ابعاد تصادفات است.
وی افزود: 3000 دستگاه آمبولانس و 2000 پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد، اما این تنها 50 درصد نیاز کشور را تشکیل میدهد. مهمتر آن که ما همراه و همدل نیستیم و به صورت متفرقه کار را پیش میبریم.
وزیر بهداشت گفت: بسیار زشت است که سومین عامل مرگ در ایران حوادث رانندگی است. بر همین اساس باید در راستای فرهنگسازی گام برداریم.
همایون هاشمی، رییس سازمان بهزیستی نیز با بیان اینکه آگاهسازی عمومی نقش بسیار زیادی در کاهش تصادفات دارد، گفت: این آگاهسازی باید جزء اولویتهای عمومی کشور قرار گیرد.
وی با بیان اینکه 100 هزار معلول ضایعه نخاعی درکشور وجود دارد که 25 هزار نفر از آنها مستمریبگیر هستند، گفت: باید با آگاهسازی رفتار مردم را تغییر دهیم.
نظرات کاربران