نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
25. آبان 1393 - 11:56
معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاه قضایی سیاستش را در حوزه اطلاع رسانی باید توسعه دهد، درمورد چگونگی راههای توسعه اطلاع رسانی اظهار داشت: یکی از آنها، اطلاع رسانی از پرونده های مهمی که لازم است همه مردم مطلع باشند، است.

به گزارش آفتاب جنوب،

عصر خبر: معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه رابطه رسانه با دستگاه قضا باید یک رابطه سازمان دهی شده باشد، گفت: دستگاه قضایی سیاستش را در حوزه اطلاع رسانی باید توسعه دهد.

حجت الاسلام والمسلمین 'هادی صادقی' در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: قوه قضاییه آخرین خط امید همه مردم است، بنابراین این امید باید تقویت شود و یکی از راههای تقویت این اعتماد رسانه ها هستند.

وی اضافه کرد: ارتباط دستگاه قضایی با رسانه ها در حال حاضر به اندازه کافی نیست؛ البته رسانه هایی هستند که ارتباط دارند، نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه برگزار می شود، خبرگزاری دستگاه قضایی است اما هنوز فاصله زیادی با رابطه و اعتماد اصلی داریم.

معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاه قضایی سیاستش را در حوزه اطلاع رسانی باید توسعه دهد، درمورد چگونگی راههای توسعه اطلاع رسانی اظهار داشت: یکی از آنها، اطلاع رسانی از پرونده های مهمی که لازم است همه مردم مطلع باشند، است.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی از این پرونده ها هم جذاب و هم سازنده می تواند باشد و رسانه ها با نگاه سازندگی، کاهش جرم، جنایت و تخلف باید حرکت کنند.

صادقی با تاکید بر اینکه وقتی یک جلسه دادگاه علنی برگزار می شود رسانه ها باید به طور وسیع و کامل آن را پوشش دهند، گفت: رسانه ها باید پرونده های برخی متهمان در مراحل مختلف قبل از مجازات، حالات مختلفی شرور در دادگاه، پشیمانی در ترس و لرزش او و لحظه ای که متهم را برای اعدام می برند را نشان داده و نظر روانشناختی و جامعه شناختی موضوع را بررسی و تحلیل کنند.

این مقام مسوول در قوه قضاییه خاطرنشان کرد: حتی اگر اعدام یک شرور نشان داده شود دیگر شاهد شرورهای دیگر نخواهیم بود.

معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به موضوع اسیدپاشی تصریح کرد: اگر در ماجرای اسیدپاشی مجازاتها اطلاع رسانی شود حتی اگر یک موردباشد، تاثیر خود را روی مردم می گذارد، امنیت روانی مردم را بالا می برد، امنیت کاذبی که برخی اشرار برای خود احساس می کنند کاهش می دهد و فضا را برای آنها ناامن می کند و از طرفی دیگر همه دست اندر کاران جرات و اقتدار بیشتری در عمل پیدا می کنند.

وی ادامه داد: تاثیر دیگرش این است که فضای عمومی جامعه احساس می کند جای رسیدگی وجود دارد و برخورد صورت می گیرد؛ درمجموع رسانه ها در این بخش نقش بسیاری دارند.

معاون فرهنگی قوه قضاییه از رسانه ها خواست تا در بالا بردن شان و جایگاه دستگاه قضا که نقش ویژه ای دارند، بیشتر تلاش کنند و اجازه ندهند شایعاتی که درمورد دستگاه قضا می شود، بیان شود.

وی ادامه داد: قبول داریم که در همه دستگاهها کم و بیش تخلف وجود دارد اما مهم چگونه انعکاس دادن آن است و انعکاس تخلف نباید به گونه ای باشد که موجب تخریب آن دستگاه شود.

نظرات کاربران

تازه های سایت