نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
18. فروردين 1394 - 16:27
موسی خانی در ادامه گفت: خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان در حال توسعه هستند و ما امروز شاهد آن هستیم که موسسان شرکت‌های دانش بنیان‌‌ همان شرکت کنندگان سابق این مسابقات بوده‌اند.

به گزارش آفتاب جنوب،

رئیس دهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران گفت: این دوره از مسابقات با حضور کشورهایی نظیر هلند، سوئیس، کانادا، انگلیس، آلمان و چین برگزار می‌شود و حدود ۳۶ تیم خارجی در این مسابقات شرکت دارند.

 

به گزارش عصر خبر، دكتر مرتضی موسی خانی در نشست خبری دهمین دوره از مسابقات ربوکاپ آزاد ایران که امروز برگزار شد گفت: پس از یک دهه تلاش توانستیم این دوره‌ها را با هدف توسعه دانش هوش مصنوعی توسعه انواع ربوکاپ و سخت افزار و نرم افزار‌ها و ترویج و توسعه دانش ربوتیک برگزار کنیم.

 

 وی در ادامه به بیان آمار شرکت کنندگان در این دوره پرداخت و گفت: ۷۳۰ تیم در این دوره از مسابقات ثبت نام کردند که ۳۴۵ تیم پذیرفته شدند، از این تعداد ۱۳۵ تیم در بخش دانش آموزی و ۲۱۰ تیم در لیگ بزرگسالان پذیرفته شده‌اند.

 

 رئیس کمیته ملی دهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران با اشاره به برگزاری همزمان این مسابقات در پرتقال گفت: هم زمان با برگزاری مسابقات ربوکاپ آزاد ایران این مسابقات در پرتقال برگزار می‌شود. کشورهایی نظیر هلند، سوئیس، کانادا، پاکستان، انگلیس، آلمان، چین، مکزیک، آمریکا، هند، تایلند، مصر، بلژیک و کلومبیا در این دوره از مسابقات شرکت داشته‌اند. حدود ۲۱۰ تیم تیم‌های دانشگاهی ۱۳۵ تیم دانش آموزی ۳۶ تیم تیم‌های خارجی و ۳۰۹ تیم تیم‌های ایرانی بوده‌اند که در ۲۵ لیگ شرکت کرده‌اند.

 

 

 

وی افزود: سمپوزیوم بین المللی ربوکاپ یکشنبه و دوشنبه ۲۳ و ۲۴ فروردین ماه در دانشگاه آزاد قزوین برگزار می‌شود که در بخش ربات‌های پرنده و زمینی ربات‌های امدادگر هم اضافه شده‌اند که برای کاربری بیشتر آنها در حوادث واقعی و طبیعی و برای شناسایی مجروحین است.

 

 

 

موسی خانی با بیان اینکه امسال در بخش دانش آموزی افزایش زیادی داشتیم گفت: امسال شاهد رشد خوبی در بخش دانش آموزی بودیم به طوری که مجبور شدیم در دو بخش مجزا مسابقات دانش آموزی را برگزار کنیم، لیگ بزرگسالان نیز در دو سالن مجزا برگزار می‌شود که دارای لیگ شبیه سازی و ربات‌های امدادگر واقعی هستند.

 

وی در ادامه بیان داشت: روز چهارشنبه بازدید عموم از این مسابقات آزاد است و فردا افتتاحیه این دوره از مسابقات با حضور میرزاده رئیس دانشگاه آزاد ستاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و سهراب‌پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌شود. بخش دانش آموزی مسابقات نیز از امروز شروع شده است

 

 رئیس دانشگاه آزاد واحد قزوین به ثبت نام مدارس برای بازدید از این دوره از مسابقات اشاره کرد و گفت: بیش از چهار هزار نفر از دبیرستان‌ها و مدارس کارت دریافت کرده‌اند تا بازدید داشته باشند و همه مدارس هم می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۸ برای بازدید از این مسابقات شرکت کنند.

 

 موسی خانی با تاکید بر اینکه ۵۰ تیم از دانشگاه آزاد شرکت کردند گفت: ۵۰ تیم از این دانشگاه شرکت کردند و در دانشگاه آزاد قزوین ۸ آزمایشگاه پیشرفته ربات‌های انسان نما پرنده خانگی زیرآبی امداد و نجات و مجازی دارند که حمایت‌های گسترده‌ای دانشگاه آزاد قزوین از آن‌ها می‌کند.

 

 وی از حمایت‌های معاونت علمی و بنیاد علمی نخبگان تقدیر کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان درصدد هستند تا افرادی که در این دوره از مسابقات حائز مقام می‌شوند عضو بنیاد ملی نخبگان شوند و از مزایای بنیاد بهره‌مند شود که امیدواریم این موضوع نهایی شود.

 

رئیس دهمین دوره از مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در ادامه تصریح کرد: بیست درصد در بخش دانش آموزی افزایش پذیرش داشتیم و در بخش بزرگسال ۷۵ درصد مردان و ۲۵ درصد زنان شرکت کردند که می‌توان گفت ۲۱۲۶ مرد و ۶۱۰ زن شرکت داشته‌اند باتلاشی که داشتیم سهیمه برای مسابقات جهانی افزایش داده‌ایم. در بخش دانش آموزی ۳۲ درصد دختران و ۶۸ درصد پسران شرکت داشته‌اند.

 

موسی خانی در ادامه گفت: خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان در حال توسعه هستند و ما امروز شاهد آن هستیم که موسسان شرکت‌های دانش بنیان‌‌ همان شرکت کنندگان سابق این مسابقات بوده‌اند.

 

 وی با بیان اینکه در ابتدا با ۲۵ تیم شروع کردیم گفت: در سال ۸۵ با ۸۵ تیم شروع کردیم ولی اکنون ۳۴۵ تیم شرکت کننده داریم خیلی از صنایع که در کشرو راه اندازی شده‌اند اکثرا با افرادی راه اندازی شده‌اند که در همین مسابقات شرکت کردند در حال حاضر دانشگاه آزاد قزوین هشت شرکت دانش بنیان دارد ولی تا پایان سال این رقم به بیست ارتقا خواهد یافت و کشور به سمتی می‌رود که بتواند از بازارهای اصلی در جهان که کاربرد زیادی در صنعت و پزشکی دارد استفاده کند.

 

وی خاطر نشان کرد: خودروی پوآدرو به تولید خواهد رسید و ما درصدد تبیین استانداردهای آن هستیم و پیگیر مجوز استاندارد‌ها از وزارت صنایع هستیم و امیدواریم نمونه‌های اولیه این خودرو را هر چه زود‌تر ارائه کنیم در پایان باید اشاره کنم کشورهای پاکستان و مصر در این دوره از مسابقات شرکت پرشوری داشتند و سمپوزیوم و سخنرانی از کشور آمریکا در این دوره از مسابقات برگزار می‌شود.

نظرات کاربران

تازه های سایت