نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
17. اسفند 1393 - 17:39
برخی در این میان بر این باورند که سیاستمداران با تمسک به این حربه می خواهند مشکلات، ناکارآمدی‌ها و همه «نتوانستن»‌های دولت مطبوعشان را بر دوش عده‌ای ناشناس بیندازد. کسانی که هیچ گاه نامی از آنها برده نمی شود. حالا انگار نوبت به سیاستمداران دولت تدبیر و امید رسیده تا از شیوه "احمدی نژادی" برای پیش برد اهداف سیاسی شان استفاده کنند.

به گزارش آفتاب جنوب،

 به نقل از جهان، منتقدین دیروز احمدی نژاد، این روزها از ادبیات نخ نماشده رئیس جمهور سابق مدد می گیرند تا شاید مثل وی بتوانند با اظهارات و اقدامات پوپولیستی بر انتقادات جامعه نسبت به عملکرد ضعیف دولت یازدهم در حوزه اقتصادی و نارضایتی مردم سرپوش بگذارند.

در این میان اکبر ترکان که ید طولایی در بیان ادبیات تهدیدآمیز و نگاه از بالا به پایین نسبت به مجلس و حتی مردم جامعه دارد، جا در پای احمدی نژاد نهاده و این بار فریاد "افشاگری" سر داده است.

خدا حفظ کند رئیس جمهور سابق را که هشت سال وعده افشای لیست مفسدان اقتصادی کشور را به مردم داد و هیچ گاه این لیست معروف را از جیبش بیرون نیاورد!

سخن گفتن از عده‌ای که هیچ‌گاه نام و نشانی از آنها برده نشد آن هم توسط مسوولان اجرایی کشور، بارها مورد اعتراض کارشناسان و سیاستمداران قرار گرفته است. برخی در این میان بر این باورند که سیاستمداران با تمسک به این حربه می خواهند مشکلات، ناکارآمدی‌ها و همه «نتوانستن»‌های دولت مطبوعشان را بر دوش عده‌ای ناشناس بیندازد. کسانی که هیچ گاه نامی از آنها برده نمی شود. حالا انگار نوبت به سیاستمداران دولت تدبیر و امید رسیده تا از شیوه "احمدی نژادی" برای پیش برد اهداف سیاسی شان استفاده کنند.

مشاور ارشد رئیس جمهوری در مصاحبه‌ای که به عنوان تیتر اول روزنامه دولت انتخاب شده در پاسخ به این سؤال که اگر دولت یازدهم نتواند وعده‌هایش را عملی کند، قطعاً در سال سوم حرکت خود تضعیف خواهد شد، به جای پاسخ صریح به این سوال شروع به تهدید و افشاگری میکند و با ادبیات رئیس جمهور سابق، می گوید: «کسانی که تا دیروز دست‌شان در جیب دولت بود و امروز این دست کوتاه شده است مانع حرکت ما هستند! هر جا ما به نقطه کانونی فسادهای آنها می‌رسیم سر و صدا‌ها بلند می‌شود. هر جا از آنها بحث می‌کنیم خط و نشان کشیدن‌ها علیه دولت شروع می‌شود. این‌ها نمی‌دانند که تمام اسامی آنها موجود است و دولت اگر بخواهد می‌تواند اسامی آنان را فاش کند. »

کلید واژه " نمی گذارند کار کنیم" همان ابیات رئیس جمهور سابق است که دولتمردان امروز،‌ روزگاری انتقادات بسیاری به آن داشته و این اظهارات را بهانه ای برای فرار از پاسخ گویی به ملت می دانستند. اما اینکه حالا چه شده خودشان مجبور به استفاده از همان ادبیات شده اند برای مردم کاملا روشن است.

ترکان در بخش دیگری از این مصاحبه بدون توضیح در باره گرانی های اخیر که ظاهرا دولت اعتقادی به آن ندارد و بر این اساس، تورم در بهمن ماه از سوی رئیس جمهور صفر اعلام می شود! می گوید: کسانی که مدعی‌اند دولت کار چندانی انجام نداده است وقتی نرخ رشد منفی را در دولت گذشته دیدند بهتر بود اعتراض می‌کردند. اینکه امروز عده‌ای نشسته‌اند و می‌گویند دولت یازدهم در جهت اقتصادی حرکتی نکرده است، یا از وضعیت مملکت اطلاعی ندارند یا خود را به بی‌اطلاعی می‌زنند. به باور وی، وقتی ما توانستیم بعد از دوسال جهشی واضح در عرصه صادرات غیر نفتی پدید آوریم، یعنی در جهت اقتصاد مقاومتی حرکت کرده‌ایم. مگر تسهیل تولید، افزایش صادرات و مبارزه با رانت خواری اقتصاد مقاومتی نیست.

فرهنگ "نمی گذارند"

عباس عبدی تحلیلگر مشهور اصلاح‌طلب در یادداشتی که در دولت دهم در روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد منتشر شد، به بررسی فرهنگ« نمی‌گذارند» در میان سیاسیون ایران پرداخت و با مطرح کردن این پرسش که «آیا سیاستمداران حق دارند که از لفظ «نمی‌گذارند» برای توجیه وضع و عدم موفقیت‌های خود استفاده کنند؟» مثالی ذکر کرد و نوشت: «اگر ما بخواهیم به قله دماوند صعود کنیم، طبعا سختی راه، سرمای شدید و مواردی از این نوع جزو طبیعت تحقق این هدف است و کسی نمی‌تواند وجود این موانع را توجیهی برای عدم موفقیت خود ذکر کند، زیرا با غلبه بر این موانع است که می‌توانیم به قله برسیم. نوع دیگری از موانع، نتیجه عملکرد کوهنورد است، برای مثال اگر وسایل کافی و مورد نیاز را همراه خود نبرده باشد یا راهنمای خبره همراه گروه نباشد یا فرد ضعیف و ناتوانی را همراه خود برده باشند، اینها به موانعی برای فتح قله تبدیل می‌شوند، ولی وجود آنها توجیه‌کننده نرسیدن به قله نیست، بلکه دقیقا معرف شکست و مسئولیت گروه کوهنوردی است»

وی در بخشی از یادداشت خود ضمن اشاره به دشواری‌های کار گروه کوهنورد و ربط آن با کار سیاستمدار تاکید کرد، اگر موانع جدیدی پیش روی کنشگر سیاسی قرار می‌گیرد، باید راه‌های مشروع و معقول دیگر را آزمون و تجربه کند، اگر یک مسیر برای صعود به قله بسته است یا مشکلات دیگری در آن به وجود آمده، باید مسیرهای دیگر را انتخاب کرد، یا می‌توان اقدامات و مذاکراتی را برای باز کردن همان مسیر آغاز کرد.

اگر تنها مسیر صعود همین است و هیچ راهی هم برای باز کردن آن وجود ندارد، در این صورت کوهنوردی برای فتح آن قله تا اطلاع ثانوی منتفی اعلام می‌شود و همه اعضای گروه باید به کارهای دیگری بپردازند.

ماجرای پول های کثیف

اکبر ترکان، مشاور ارشد رئیس‌جمهور در این مصاحبه با تاکید بر این که پول‌های کثیف بخشی از مدیریت کشور را درگیر کرده، مدعی شده: عده‌ای می‌خواهند در سال ۹۴ با پول‌های کثیف وارد بازی سیاسی شوند. ما سکوت نخواهیم کرد و سال ۹۴، سال افشای آنهاست.

ماجرای پول های کثیف را پیشتر وزیر کشور هم مطرح کرده بود که با واکنش نمایندگان و رئیس مجلس مواجه شد. علی لاریجانی در روزهای اخیر در یکی از نطق آغازین صحن علنی مجلس پاسخ دولتی ها را اینگونه داد که « اخیرا یکی از وزرا مبنی بر ورود پول های قاچاق به ساختار قدرت، مطابی را مطرح کرده است، اگر اطلاعی از چنین انتقال پولی در انتخابات اخیر دارند که آنها را به قدرت رسانده، اعلام کنند! این گونه گرد و مبهم حرف زدن چه فایده ای جز ایجاد شبهات بلاوجه برای کشور دارد؟ مگر مملکت قانون ندارد. اگر کسی از این گونه اقدامات اطلاعی دارد باید در اختیار قوه قضائیه قرار دهد تا رسیدگی شود.»

 

انتهای پیام/م

نظرات کاربران

تازه های سایت