به گزارش آفتاب جنوب ،به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، پوراندخت نیرومند روز سه شنبه درگفت وگو باخبرنگار ایرنا افزود:نظام پرداخت حقوق مربیان هم اکنون عملکردی است ولی این شیوه برای کارآمدی نیازمند تغییر ، سطح بندی جایگاه علمی مربیان و تحقق ایده های کارآفرینی و میزان اشتغالزایی برای مهارت جویان آنهاست.
وی به لزوم آموزش تخصصی و ارتقا سطح علمی مربیان فنی وحرفه ای اشاره کرد و گفت: ارایه خدمات فنی به بخش های خصوصی و صنعت و درآمدزایی از این طریق یکی از راهکارهای مورد توجه برای افزایش حقوق مربیان فنی و حرفه ای است.
خانم نیرومند به ضرورت فراهم کردن بسترهای تجاری سازی ایده مربیان فنی وحرفه ای و اشتغالزایی برای مهارت جویان اشاره کرد و افزود: با منابع مالی موجود سازمان و فنی وحرفه ای افزایش مربیان ممکن نیست بلکه با تجاری سازی ایده مربیان و ارایه خدمات فنی و مهندسی به بخش صنعت می توان بخشی از درآمد حاصله را به مربیان پرداخت کرد.
معاون آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای درخصوص وضعیت کارگاههای فنی وحرفه ای گفت: اگر چه در مناطق مختلف کشور کارگاه های مجهزی در اکثر رشته ها وجود دارد اما این وضعیت کافی و به روز نیست بلکه تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری کارگاههای فنی وحرفه ای با استفاده از کمک موسسات بین اللمی و بخش خصوصی مورد توجه است.
نیرومند بیان کرد: بخش فضای کارگاهی آموزش مهارت آموزی کشور نیاز به توسعه ندارد ولی دربخش نرم افزاری،مغز افزاری (نیروی متخصص) و توسعه تجهیزات به مشارکت بخش خصوصی نیاز است.
به گفته وی سارمان فنی وحرفه ای با داشتن 700 مرکز آموزش فنی وحرفه ای نقش موثری در ترویج فرهنگ مهارت آموزی و تامین نیروی ماهر بخشهای مختلف خدمات و صنعت دارد.
انتهای پیام /م
نظرات کاربران