عطاء الله مهدی پور صبح امروز در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب، اظهار کرد: 33 واحد مرغداری با ظرفیت اسمی 425 هزار قطعه مرغ در هر دوره در این شهرستان فعالیت می کنند.
وی افزود: مدت هر دوره جوجه کشی مرغداری ها در شهرستان گچساران 45 روز است.
رئیس جهاد کشاورزی گچساران ادامه داد: افزون بر 850 تن گوشت سفید در هر دوره در این واحدها تولید می شود که نقش مهمی در گوشت سفید مصرفی این منطقه گرمسیری دارد.
مهدی پور در ادامه به بهره برداری از دو کارخانه صنعتی مرغ در گچساران اشاره کرد و گفت:: دو کارخانه صنعتی مرغ تخمگذار امسال با ظرفیت 70 هزار قطعه در روستاهای سراب ننیز و ماهور باشت با اعتباری بیش از 25 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
وی تصریح کرد: با بهره برداری از این تعداد واحد های صنعتی، روزانه سه هزار و 500 کیلو گرم تخم مرغ در این شهرستان تولید می شود.
مهدی پور در ادامه به تولید بالای طیور و دام در گچساران اشاره کردو گفت: جهاد کشاورزی از سرمایه گذاران بخش خصوصی دارای شرایط برای احداث مرغداری و پروار بندی دام که صرفه اقتصادی نیز دارد با اختصاص زمین و پرداخت تسهیلات استقبال می کند.
رئیس جهاد کشاورزی گچساران افزود: مطالعه دو هزارهکتار از اراضی مستعد دشت مور ، یک هزار و 400 هکتار از اراضی روستای باباکلان و همچین راه اندارزی مجتمع یک هزارو 700 راسی گاوداری روستای ناصر آباد از برنامه های مهم جهاد کشاورزی گچساران در این راستاست.
انتهای پیام/م
نظرات کاربران