نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
13. بهمن 1392 - 22:52
به مناسبت دهه فجر نشست بصیرتی کارکنان آموزش و پرورش گچساران با موضوع نقش انقلاب اسلامی در شکوفا شدن فرهنگ و تمدن اسلامی در محل نمازخانه این اداره برگزار شد.

به گزارش آفتاب جنوب ،سید علی رضا زاده صبح امروز در این نشست ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، به تاریخچه شکل گیری و دورانهای فراز و فرود تمدن اسلامی اشاره کردواظهار داشت: تمدن اسلامى که از بعثت پیامبر اسلام(ص) و از سرزمین حجاز منبعث شد، توانست در کوتاه ترین زمان ممکن به گسترش چشم گیرى در جهان نایل آید.

وی افزود:مسلمانان در این بستر پهناور جغرافیایى با انگیزه اسلامى به بسط علم، فلسفه، هنر و اخلاق و سیاست پرداختند و از ویرانه هاى تمدن هاى پیشین بهره گرفته ، تمدن بزرگى را پایه ریزى و به جهانیان عرضه داشتند.

مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه گچساران ادامه داد:شهرهای بغداد، قاهره و قرطبه به تناوب از مراکز ثقل این تمدن بودند و علوم و فنون از جهان اسلام به اروپا سرایت کرد و در واقع تمدن غرب وامدار تمدن اسلامى است.

رضازاده در ادامه به وجودتفکرات و جریانات مختلف در جهان اسلام، اشاره کرد و گفت: جریان سکولار، طرفداران مدرنیته اسلامی و تفکر اسلام انقلابی سه نوع تفکر و جریان در جهان اسلام و بویژه در ایران است.

وی تمدن الحادی ،التقاطی و الهی رامحصول نهایی هر کدام از جریانات فوق برشمرد و اظهار داشت: جریان سکولار به تمدن غرب نگاه سیستمی دارد و آن را دربست می پذیرد به دنبال ایجاد تمدن الحادی است.

 این کارشناس مسائل فرهنگی افزود:جریان مدرنیته اسلامی نیز نگاه خوب و بد به تمدن غرب دارد و راه برون رفت جوامع اسلامی از مشکلات را تعامل با غرب می داند وبه نوعی به تمدن التقاطی معتقد است.

 رضازاده ادامه داد:اما جریان اصیل، گفتمان اسلام انقلابی ست که برگرفته از اندیشه اسلام ناب محمدی(ص) ست و امام خمینی(ره) احیاگر این نوع نگرش است.

مسئول فرهنگی اجتماعی سپاه ناحیه گچساران، اظهار کرد:گفتمان اسلام انقلابی به تمدن غرب نگاه سیستمی دارد و کلیت این تمدن را نفی می کند و معتقد است که باید تمدن الهی در عالم فراگیر شود.

وی در ادامه تصریح کرد:انقلاب اسلامی با اعطای خودباوری فرهنگی به ملتهای مسلمان و بهره گیری از فن آوری های مدرن ارتباطی برای انتقال پیام نو اندیشی دینی در جهان اسلام، احیای ارزشهای الهی همچون عدالت محوری و عدالت گستری، تلاش در جهت توسعه و تعالی همه جانبه و درون زا، کرامت انسانی، آزادی های مشروع، صلح طلبی، عزت نفس، به مجد،شکوفایی و احیای تمدن و فرهنگ اسلامی کمک شایانی نموده است.

 

 

انتهای پیام/م

 

نظرات کاربران

تازه های سایت