به گزارش آفتاب جنوب ، به نقل از دانا،توهین ترکان به نیمی از ملت، دستگیری فرد مسلح در حرم رضوی، شکایت نشریه «یالثارات» از وزیر ارشاد و معرفی مراجع صدور مجوز سلاح از جمله مهمترین اخبار امروز 25 دی 1392 هستند.
محکومیت ادای احترام ظریف به «عماد مغنیه» از سوی آمریکا !
سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا با صدور بیانیهای حضور «محمد جواد ظریف» بر سر مزار فرمانده شهید حزبالله لبنان را محکوم کرده است.
«کیتلین هایدن» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سهشنبه با صدور بیانیهای ادای احترام وزیر امور خارجه ایران به فرمانده شهید حزبالله لبنان را محکوم کرده است.
هایدن در این بیانیه حزبالله لبنان را به اقدامات خشونتآمیز متهم کرده و گفته است این اقدامات تحت حمایت ایران صورت میگیرد.
وی همچنین مدعی شده است ادای احترام به یکی از فرماندهان حزبالله «پیامی غلط ارسال میکند و به تشدید تنشها در منطقه منجر میشود.»
«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران که در سفر اخیر خود به لبنان، ضمن حضور بر سر مزار «عماد مغنیه» از فرماندهان شهید حزبالله لبنان، به وی دیگر شهدای مقاومت ادای احترام کرد.
در واکنش به این اقدام، منصور حقیقتپور نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به محکومیت دیدار ظریف از مزار عماد مغنیه گفت: باید گفت که فضولی آمریکا در چنین مواردی موقوف، عماد مغنیه در قلب تک تک ایرانیان است و آمریکاییها حق دخالت در چنین مواردی را ندارند.
همچنین احمد شوهانی، عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس نیز امروز اعلام کرد: حضور ظریف بر مزار شهید 'عماد مغنیه' ربطی به آمریکاییها ندارد که بخواهند اظهارنظر کنند. آمریکا فردی که سه هزار انسان بیگناه را کشته فرزند خود میداند.
وی افزود: از نظر آمریکا هرکس در برابر غاصبین بایستد، تروریست است.
توهین مشاور ارشد رئیسجمهور به نیمی از ملت: 49.5 درصدی که به روحانی رأی ندادند حامی بیقانونیاند!
روزنامه وطن امروز در گزارشی نوشت: هنوز اظهارات محمود سریعالقلم، مشاورعالی رئیسجمهور درباره عدم شأنیت رانندگان تاکسی برای اظهارنظر درباره مباحث کلان کشور و اعتراض این قشر به این اظهارات نگذشته که این بار یکی دیگر از نزدیکان رئیسجمهور زبان به اهانت علیه نیمی از مردم ایران گشوده است. اکبر ترکان که از شروع به کار دولت اظهارنظرهای عجیبی از او منتشر شده بود، در اظهارنظری عجیب نیمی از مردم ایران را متهم به قانونگریزی کرده است. مشاور ارشد رئیسجمهور که با روزنامه حامی هاشمیرفسنجانی گفتوگو میکرد، اظهار داشت: «شما فکر نکنید که یک نفر در مملکت وجود دارد که میگوید من قانون را قبول ندارم بلکه این یک جریان مشخص بود که میگفتند ما قانون را قبول نداریم. اکنون 5/49 درصد آرا را شامل میشوند. این 5/49 درصد آرا کسانی بودند که در مقابل جریانی که مقابل قانون ایستاد سکوت کردند. این 5/49 درصد سکوت کردند و نگفتند که تو بیجهت فکر کردی که میتوانی قانون را قبول نداشته باشی». اهانت مشاور ارشد روحانی به مردم در حالی است که پیشتر اظهارات رئیسجمهور در جریان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان نیز موجی از انتقاد و اعتراض را بهوجود آورد. حسن روحانی در آن جلسه گفت:«مردم در 24 خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تکرأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر رأی ندادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رأی دادند».
به نظر میرسد این رویه اظهارنظر در میان دولتیها حاکی از وجود یک انگاره فکری مشترک در میان آنان نسبت به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و مردم ایران است. اینکه چرا مشاور ارشد روحانی برخلاف بدیهیترین اصول اخلاقی و سیاسی اینگونه صراحتا مردم ایران را به 2 قسمت موافق و مخالف دولت تقسیم میکند و مخالفان دولت را مورد اهانت قرار میدهد؛ قطعا به سود دولت نخواهد بود. البته طی ماههای اخیر نوعی عصبیت و پرخاش در رفتار برخی دولتیها مشاهده شده است که نمونه آن در نوع مناسبات آنان با مجلس نیز دیده میشود. اکبر ترکان در همین مصاحبه به نمایندگان مجلس هشدار داده و آنان را تهدید کرده طرفداران دولت مانع از حضور مجدد آنان در مجلس خواهند شد. به هر حال به کار بردن این قبیل ادبیات توهینآمیز نسبت به مردم در حالی است که دولت روحانی در حال مذاکره در موضوع هستهای است و قاعدتا نیاز به یک وفاق ملی و انسجام درونی دارد. با این حال آنچه از مجموعه رفتار این دولت مشاهده میشود؛ نشانگر تلاش آن برای انسجام عمومی و وفاق نیست. ادبیات دولت، ادبیات مناسبی نیست و در صورت عدم اصلاح آن پیشبینی میشود بزودی آثار و تبعات این قبیل اظهارات هتاکانه در مناسبات مردم و دولتیها خود را نشان دهد.
***
نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به اظهارات اخیر مشاور رئیسجمهور در ارتباط با انتخابات مجلس دهم، گفت: آقای ترکان به مشایی دیگر در دولت تبدیل شده و رئیسجمهور باید جلوی این مشایی نوظهور را در دولت بگیرد.
وی افزود: تعدادی از افراد که از فتنههای 78 و 88 باقی ماندهاند میخواهند در شرایط فعلی اهداف سالهای 78 و 88 خود را بار دیگر به جریان بیندازند که این افراد باید بدانند مردم، دولت و مجلس جواب آنها را خواهند داد.
قاضیپور تصریح کرد: آقای ترکان به جای دخالت در امور مجلس جلو رانتخواری در مناطق آزاد را بگیرد.
ظریف در سوریه با بشار اسد دیدار کرد
محمدجواد ظریف که امروز برای گفتگو با مقامات سوری وارد دمشق شده است، امروز با بشار اسد دیدار کرد. موضوعات منطقه ای و اجلاس ژنو از مهمترین محورهای گفتگوی وزیر خارجه ایران و رئیسجمهور سوریه بوده است.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سفر منطقهایش صبح امروز (چهارشنبه) وارد دمشق شد و در دیدار با بشار اسد رئیسجمهور سوریه آخرین تحولات مربوط به روابط دو جانبه و مسائل مهم منطقهای به ویژه بحران سوریه را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با ابلاغ سلام حسن روحانی رئیسجمهوری به همتای سوریاش، آمادگی کشورمان را برای توسعه همکاریهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مورد تأکید قرار داد.
ظریف با تشریح روند سیاسی به وجود آمده در پی مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5، بر دیدگاه اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مبارزه با افراطگرایی، خشونت و فتنههای مذهبی در منطقه تأکید کرد و افزود: برای راهحل بحران سوریه میبایست بر پایه واقعبینی و از طریق گفتوگوی سیاسی به سمت رسیدن به راهحل حرکت کرد.
وی نشست ژنو 2 را ظرفیتی سیاسی و بینالمللی برای حل بحران سوریه خواند و گفت که برگزاری موفقیتآمیز آن میتواند از استمرار کشتار انسانهای بیگناه و افراطیگری جلوگیری کند.
بشار اسد نیز در این دیدار با ابلاغ سلام به رئیسجمهور کشورمان و تأکید بر اهمیت روابط دو جانبه، اقدامات دولت سوریه در زمینه مبارزه با خشونت، افراطگرایی و فتنه مذهبی را تشریح و از مواضع ثابت جمهوری اسلامی در حمایت از مردم سوریه تشکر و قدردانی کرد.
خبرگزاری سانا نیز در این باره گزارش داد که بشار اسد در دیدار با ظریف هشدار داد که تفکر وهابی دنیا را تهدید میکند و این خطر تنها متوجه کشوهای منطقه نیست.
وی تاکید کرد که ملت سوریه و برخی از ملتهای منطقه به خطر این« تفکر تروریستی» پی بردهاند.
بشار اسد افزود: همه باید برای مقابله تفکر وهابی و ریشه کن کردن آن تلاش کنند.
شایان ذکر است که ظریف در سفر منطقهایش ابتدا به بیروت و سپس به بغداد و از آنجا به امان رفت و بعد از امان راهی دمشق شد.
آملی لاریجانی: مرثیهسرایی غربیها برای شارون، نشانه دروغ بودن ادعای حقوق بشر آنها است
به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با تبریک سالروز میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) و فرا رسیدن هفته وحدت تأکید کرد: جریانهای تکفیری همچون موریانه «وحدت اسلامی» را از درون میخورند.
رئیس دستگاه قضا نقش غرب در شکلگیری وهابیت را از «مسلمات تاریخی» دانست و افزود: جریانهای تکفیری و سلفی هیچ ربطی به اسلام و اعتقادات برادران اهل سنت ندارند، بلکه فرقههایی ساخته و پرداخته غرب برای تضعیف جوامع اسلامی هستند.
آیت الله آملی لاریجانی تصریح کرد: از وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران میخواهیم که در برابر خطر ورود جریانهای تکفیری به کشور هوشیار باشند و دیدگاههای تکفیری را به هیچ وجه از جنس اختلاف نظر مذاهب اسلامی تلقی نکنند، بلکه برخوردی متناسب با ماهیت ضدامنیتی این جریانها در پیش بگیرند.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با یادآوری رسالههای فراوانی که به قلم بزرگان اهل سنت در مخالفت با دیدگاههای محمد بن عبدالوهاب بنیانگذار جریانهای تکفیری در جهان اسلام، نوشته شده است اظهار کرد: از هموطنان اهل سنت نیز انتظار داریم که جریانهای تکفیری را از خود طرد کنند و اجازه ندهند این جریانات استعماری و فاسد به کشور نفوذ کنند.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه شیعه و سنی در ایران سالهاست که با آرامش در کنار هم زندگی میکنند افزود: با اینکه مطابق قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی، مذهب رسمی کشور شیعه اثنی عشری است، نهتنها برادران اهل سنت بلکه دیگر اقلیتهای دینی نیز در پناه نظام اسلامی در امنیت به سر میبرند و آزادانه فعالیت میکنند.
رئیس دستگاه قضا با توجه به وضع کنونی جهان و آنچه در کشورهای اسلامی از جمله سوریه، عراق، افغانستان میگذرد، اختلاف افکنی را «بزرگترین ظلم» به مسلمانان دانست و تصریح کرد: بیگمان در میان مذاهب گوناگون اسلامی اختلاف نظر وجود دارد اما میزان مشترکات بسیار بیشتر است و افزون بر این واضح است که اختلافات در عقیده هرگز نباید تبدیل به دشمنی شود.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنانش با توجه به مرگ آریل شارون، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی و عامل کشتار فلسطینیان در اردوگاههای صبرا و شتیلا گفت: قصاب صبرا و شتیلا را همه دنیا میشناسند اما نکته تأسف برانگیز مرثیه سرایی سران کشورهای غربی پس از به هلاکت رسیدن این جنایتکار است.
رئیس دستگاه قضا افزود: آیا معنی حقوق بشر غربی این است که از شخصی که باید در دادگاه به اتهام جنایت علیه بشریت محاکمه شود تجلیل کنند؟ این مرثیه سرایی نشان میدهد که ادعای حقوق بشر غرب دروغی بیش نیست و ما از این نگاه متناقض و ابزاری به حقوق بشر ابراز تأسف میکنیم.
روحانی در خوزستان:برای پیشرفت کشور با غربیها قهوه میخوریم/ تاکید بر ضرورت انتقاد از دولت
حسن روحانی رئیسجمهوری کشورمان عصر امروز در نشست ظرفیتهای توسعه استان خوزستان اظهار داشت: باید بین وظیفه دولت و کارآفرینان تقسیمبندی شود؛ اساس فعالیت اقتصادی بر عهده مردم است. دولتها وظیفه دارند امنیت ملی و سرمایهگذاری را تامین کنند و شرایط را برای واردات ضروری و صادرات حداکثری آماده نمایند.
روحانی با بیان اینکه تنش های سیاسی در جامعه کاهش یافته است، گفت: نمیگویم ثبات کامل در زمینه سیاسی، بازار پول، سرمایه به وجود آوردهایم اما در عین حال شرایط به طور نسبی مساعد است.
وی افزود: اولین کار مهم این بود که جامعه احساس آرامش کند، دعواهای سیاسی و رقابت سیاسی فتیلهاش پایین رود، البته رقابت سیاسی خوب است اما برخوردهای سیاسی که جامعه را به تنش بکشاند میتواند بر فعالیت اقتصادی تاثیرگذار باشد.
*نقد کنیم و رفیق باشیم
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت میخواهد آرامش سیاسی در جامعه حاکم شود و در این راه همه باید کمک کنند، اظهار داشت: مردم، فعالان سیاسی و تشکلهای سیاسی در کنار قوای دیگر باید کمک کنند، باید یاد بگیریم نقد کنیم و رفیق باشیم.
*این دولت حتی اندکی از مواضع اصولی خود کوتاه نمیآید
روحانی با طرح این سؤال که چرا در دنیا در حال مذاکره هستیم، یادآور شد: برخی به ما میگویند دروننگر باشیم، مردم از ما میخواهند و میگویند تنش با دنیا را کاهش دهیم، ایستادگی بر سر اصول غیر از تنش است، ما بر سر اصولمان قاطع ایستادهایم، این دولت یک ذره از مواضع اصولی این کشور کوتاه نمیآید. اما لازمه ایستادگی درشت حرف زدن و داد زدن نیست.
رئیسجمهور گفت: دعوا را زود میشود درست کرد اما برای کاهش آن باید در یک حدی اعتمادسازی کرد، اعتماد سازی کار
بسیار سخت و پیچیدهای است.
روحانی در ادامه با اشاره به انتقادهایی که درباره اهمیت سیاست خارجی در برنامههای دولت تدبیر و امید مطرح میشود، گفت: میگویند چرا به سیاست خارجی اهمیت میدهید؟ ما به سیاست خارجی اهمیت نمیدهیم بلکه ما به منافع ملی اهمیت میدهیم که گاهی فعال شدن سیاست خارجی، گاهی فعال شدن سیاست داخلی و گاهی فعال شدن حوزه فرهنگی و ... است.
وی یادآورشد: ما با دنیا در حال جنگ نیستیم ما روی منافع و مصالح ملیمان محکم ایستادهایم اما اراده ما تعامل سازنده و مؤثر با دنیا داشتن است؛ برخی فکر میکنند ما خوشمان میآید با خارجیها قهوه بخوریم و بخندیم اما اصلا اعتماد سازی و لبخند برای چیست؟ برای پیشرفت کشورمان است.
وی با بیان اینکه نمیشود نسبت به محیط زیست بیتوجه بود، افزود: ما از سیاست خارجی، صنعت، کشاورزی و بانک و همه این موارد هدفمان بهبود کیفیت مردم از لحاظ مادی و معنوی است و برای این کار باید با همه جوانب به مسئله نگاه کرد.
روحانی با تاکید بر اینکه کارمان را در بخشهایی که بر عهده دولت است، شروع کردهایم و در 5 ماه گذشته نیز قدمهای مهمی را برداشتیم، گفت: در سیاست خارجی یک قدم را برداشتیم و شرایط را مناسبتر کردیم.
رئیسجمهور با اشاره به اجرایی شدن توافق ژنو در چند روز آینده، گفت: این قدم اول دولت در سیاست خارجی و در اقتصاد است.
وی با طرح این سوال که در سطح منطقه و جهان چه کسانی از این توافق ناراحت شدند، گفت: رژیم صهیونیستی بسیار فریاد زد و هنوز هم ول نمیکند، اما تمام دوستان ما بر این نکته تاکید دارند که این توافق تا چه حد برای منطقه و برای دوستان ما اهمیت دارد، دولت هر کاری میکند با پشتیبانی مردم و هدایت رهبری و عنایت خداوند است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هر چه تصدی دولت کم شود بهتر است و باید تسهیلات لازم فراهم شود.
وی افزود: در این کشور سیاست خارجی بر عهده دولت است و دولت در چارچوب سیاستهای کلی مقام معظم رهبری تصمیم میگیرد، امنیت وظیفه دولت است، البته نیروهای مسلح تحت فرمان مقام معظم رهبری هستند، اما رئیس شورای امنیت ملی در این کشور رئیسجمهور است و امنیت را دولت به معنی عام کلمه تامین میکند.
*ایجاد "شبکه اطلاعات داخلی" قوی با پهنای باند مطلوب تا سال آینده
وی افزود: با برنامهریزی در شورای عالی فضای مجازی شبکه اطلاعاتی داخلی بسیار قوی با پهنای باند بسیار مطلوب در سال آینده انجام میشود.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری استانی را انجام میدهیم، یادآورشد: استان خوزستان امروز کاملا آماده فعالیت است و باید سرمایه خارجی در آن جذب شود و ایرانیان خارجی و غیرایرانیها را دعوت کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه رقمها در بودجه رقم قابل قبولی است، اظهار داشت: بودجه استانی خوزستان در سال 93 حدود 800 میلیارد تومان است که 334 میلیارد تومان از داخل استان، 500 میلیارد تومان از بودجه عمومی تامین میشود.
وی اضافه کرد: 129 طرح عمرانی با اعتباری 539 میلیارد تومان در سال 93 اجرا و تکمیل میشود.
واکنش افخم به بازداشت ۳ مظنون به ربودن عباس یزدانپناه توسط مأموران امنیتی امارات
مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان امروز در پاسخ به سؤالی درباره انتشار خبری مربوط به بازداشت 3 مظنون به ربودن عباس یزدان پناه شهروند ایرانی توسط نیروهای امنیتی امارات گفت: ما نیز این اخبار را از رسانهها شنیدهایم و تاکنون به صورت رسمی از سوی طرف اماراتی پیرامون آن گزارشی دریافت نکردهایم و در انتظار دریافت جزئیات مربوط به آن از سوی جهات رسمی دولت امارات هستیم.
وی افزود: به منظور پیگیری امور و وضعیت این اتباع کشورمان بر اساس کنوانسیون بینالمللی و به منظور دسترسی کنسولی به این افراد، یادداشتهایی از سوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در امارات به وزارت خارجه این کشور ارسال شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه از زمان انتشار اخبار مربوط به ربوده شدن عباس یزدانپناه شهروند ایرانی در تیر ماه سال جاری خواستار دریافت اطلاعات کامل درباره سرنوشت وی شده بودیم، عنوان کرد: انتظار ما این است که جهات ذیربط دولت امارات اطلاعات مربوط به این شهروند ایرانی را با توجه به اینکه فرد مهمی در پرونده کرسنت است به ما اعلام کنند.
سردار محمدرضا نقدی: شاه عربستان به همان اندازه سنی است که شاه پهلوی شیعه بود
به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در همایش وحدت، که با حضور پرشور مردم خونگرم مهاباد برگزار شد گفت: دعوت به وحدت، دعوت همه انبیاء بوده و ایجاد اختلاف و تفرقه بین انسان ها کار طاغوت ها و مستکبران است تا بتوانند حکومت کنند اما انبیاء الهی حکومت را برای خدا می دانستند و مردم را در کنار هم گرد می آوردند.
سردار نقدی تمسک به این پیام انبیاء را ضروری خوانده و اظهار داشت: پیروزی های تا امروز مدیون وحدت است و با وحدت پیروزی ها استمرار یافته و ارزش های والا متجلی می شوند.
وی به تفرقه افکنی دشمنان اشاره نموده و اظهار داشت: دشمنان به بهانه های مختلف و با استفاده از همه امکانات و رسانه ها تفرقه افکنی نموده و در پوششی دلسوزانه در میان مردم سنی و شیعه ظاهر می شوند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین بمب گذاری عوامل استکبار را بین زائران شیعه و به نام اهل سنت یادآور شده و ادامه داد: اگر 10 برابر بیشتر بمب گذاری و ترور کنند ذره ای به اهل تسنن شک نبرده و مطمئن می شویم که آن ها نه شیعه هستند و نه سنی.
وی ترور اهل تسنن را توسط دشمنان برای بدنام کردن شیعیان یادآور شده و تصریح کرد: دشمنان از پیشرفت اسلام ترسیده اند و به این روش های مزوّرانه روی آورده اند که باز هم با وحدت مسلمانان شکست خواهند خورد.
جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج خاطر نشان کرد: حمایت جمهوری اسلامی ایران از بحرین، حمایت فرقه ای نیست و مانند حمایت از مردم اهل تسنن در غزه می باشد تا طاغوت ها کنار رفته و به رأی و نظر مردم مسلمان توجه شود.
وی به ترفند انگلیسی ها در تفرقه افکنی بین مسلمانان و هندوها در هندوستان اشاره نموده و بیان کرد: مسلمانان مسیر وحدت را از امام و شهدا گرفته اند و شهدا از همه طوایف و مذاهب برای اسلام خونشان در هم آمیخت و ایران در اوج اقتدار و عزت به سر می برد.
سردار نقدی حمایت حاکمان ظالم از تروریسم و تفرقه افکنی در منطقه را یادآور شده و افزود: شاه عربستان به همان اندازه سنی است که شاه پهلوی شیعه بود و مبدأ و منشع تفرقه افکنان در امریکا و انگلیس می باشد.
بازداشت یکی از عوامل ترور دادستان زابل در حرم امام رضا(ع)
به گزارش سایت صبح توس، فرد مسلحی که در حادثه ترور دادستان زابل دست داشته است در حرم مطهر دستگیر شد.
این فرد که سلاح کمری به همراه داشت، صبح روز گذشته توسط مأموران در صحن جامع رضوی دستگیر شد.«موسی نوری قلعه نو» دادستان زابل به همراه راننده اش صبح روز چهارشنبه 15 آبان ماه سال جاری در ابتدای جاده زاهدان در مسیر محل کار، هدف اقدام تروریستی واقع شده و به شهادت رسیدند.
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه 27 آبان ماه از دستگیری اعضای تیم ترور دادستان زابل طی یک عملیات پیچیده اطلاعاتی خبر داد. در همان روز حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی رئیس دادگستری استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: 4 نفری که در رابطه با ترور دادستان زابل دستگیر شده اند، جزو شرورهای منطقه سیستان هستند و هیچ ارتباطی با گروهک های تروریستی پاکستان، سلفی ها و داخل استان سیستان و بلوچستان ندارند.
مراجع «صدور مجوز سلاح» معرفی شدند
بهگزارش خبرگزاری فارس، هیأت وزیران به پیشنهاد وزارتخانههای کشور، دفاع، دادگستری و اطلاعات و به استناد مواد (7) و (20) قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز - مصوب 1390 - آئیننامه اجرایی این قانون را تصویب کرد.
بر اساس این آئیننامه، ستاد کل نیروهای مسلح و مصوبات شورای امنیت کشور، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص فروش، واردات و صادرات، ساخت و مونتاژ سلاح، مهمات، قطعات و تجهیزات مرتبط با آنها و اقلام و مواد تحت کنترل و حمل انبوه آنها، به استثنای مواردی که حسب بندهای بعدی این ماده، مراجع دیگری برای آن تعیین، سازمان انرژی اتمی در خصوص مواد رادیو اکتیو (پرتوزا)، وزارت اطلاعات در خصوص مواد میکروبی و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمل و نگهداری انواع شوکدهندههای الکتریکی (شوکرها)، افشانه اشکآور مراجع ذیصلاح صلاحیت صدور مجوزهای قانونی را دارا هستند.
همچنین سازمان حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات، در خصوص صدور پروانه حمل و نگهداری تجهیزات دفاع شخصی برای کارکنان و بازنشستگان سازمانهای تابع نیز صلاحیت صدور مجوزهای قانونی را دارا هستند.
در همین راستا، سازمانهای حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران حسب مورد در خصوص حمل و نگهداری سلاح شکاری و مهمات سلاح شکاری و غیر سازمانی و سازمان حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران، در خصوص تعمیر و معامله انواع اسلحه و مهمات شکاری به عنوان حرفه مراجع صدور نگهداری و حمل سلاح دفاع شخصی برای غیر نظامیان، طبق مصوبات شورای امنیت کشور هستند.
بر این اساس، کسانی که مواد محترقه نورافشانی سبک زمینی غیر صوتی (از قبیل فشفشه و مواد موسوم به آبشار) و مواد محترقه نورافشانی سبک پروازی زیر 50 متر(از قبیل انواع مواد مرسوم به پروانه و کهکشان) بهطور غیر مجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری، نگهداری یا حمل یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کنند و یا هرگونه معامله دیگری با آنها انجام دهند، به مجازات تعزیری محکوم می شوند.
همچنین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف است مصادیق حمل انبوه مواد محترقه موضوع تبصره ماده (12) قانون را ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ این آئیننامه تهیه و منتشر کند:
جدول "مصادیق حمل انبوه اسلحه، مهمات و قطعات مؤثر" و همچنین "اقلام یا مواد تحت کنترل انبوه" را میتوان اینجا مشاهده کرد.
در ذیل جدول پیوستی آئیننامه تصریح شده که میزان انبوه سایر اقلام یا مواد تحت کنترل از جمله مواد رادیو اکتیو، میکروبی و سایر مواد شیمیایی نیز، حسب مورد توسط دستگاههای ذیربط تعیین میشود.
علاوه بر وظایف تعیین شده در سایر مواد این آئیننامه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف است در مواردی که قاضی یا سایر مراجع ذیصلاح در اجرای مواد قانون نیاز به نظریه کارشناسی دارند، اظهار نظر کارشناسی کند.
این مصوبه روز 21 دی ماه جاری از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
سایر اخبار مهم امروز به شرح زیر هستند:
*"رابرت گیتس"، در گفتگو با شبکه خبری "پیبیاس" اعلام کرد: آمریکا انتخاب دیگری غیر از نشستن پای میز مذاکره با ایرانیها ندارد.
وی افزود: طرح کنگره برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران 'اشتباهی استراتژیک و وحشتناک' است.
*حجتالاسلام طاهری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ارشاد و هیأت نظارت بر مطبوعات باید مشخص کنند چه چیزی برای آنها مهمتر است دولت یا قرآن. چراکه یالثارات را به جرم انتقاد از دولت توقیف میکنند اما از کنار توهین روزنامه قانون به قرآن میگذرند.
*بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، تمام مدارس کشور روز شنبه ۲۸ دی دایر است.
*قاضی عزیزمحمدی، پس از رسیدگی به اتهامات متهم و استماع اظهارات شاکیان، برای عامل جنایت خیابان مدنی قصاص، یک سال حبس و پرداخت دیه به شاکیان را در نظر گرفت. عامل جنایت خیابان شهید مدنی تهران که یک جوان 23 ساله است، 24 مهرماه امسال با استفاده از چاقو اقدام به مجروح کردن 11 نفر و قتل یک نفر کرده بود.
*محمد دهقان، عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه ۸ سال است طرح رسیدگی به اموال مسئولان بین مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام بلاتکلیف مانده است، گفت: ظاهرا اراده محکمی در مجمع برای تصویب این طرح وجود ندارد.
*رهبر معظم انقلاب نشان 'فتح یک' را به سردار پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه اهدا کردند.
*با وجود اینکه وزارت ارشاد یکی از علل عدم برگزاری نمایشگاه مطبوعات امسال را برگزاری نماز جمعه در مصلای تهران عنوان کرد، رئیس ستاد نماز جمعه و روابط عمومی مصلای تهران اعلام کردند: مشکلی در زمینه برگزاری نمایشگاههای فرهنگی در مصلی وجود ندارد.
*روابط عمومی هفته نامه یالثارات الحسین اعلام کرد که مقارن ظهر روز چهارشنبه 25دی ماه،هفته نامه یالثارات الحسین شکایت خود از علی جنتی را به دادسرای عمومی وانقلاب تهران تسلیم کرد. این شکوایه که با اتهام نشر اکاذیب و توهین، علیه وزیر ارشاد دولت یازدهم در دادسرای فرهنگ و رسانه طرح گردیده است توسط شعبه 4 بازپرسی این دادسرا اعلام وصول گردید.
انتهای پیام/م
نظرات کاربران