نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
15. مرداد 1398 - 9:16
فرماندارگچساران:روند اجرایی پروژه راهسازی دوگنبدان -باباکلان خوشبختانه علی رغم مشکلات از پیشرفت خوبی برخوردار است،انشاالله تا پایان فصل پاییز به بهره برداری می رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،محور دوگنبدان به باباکلان _ بی بی حکیمه بخشی از محور چرام _گچساران _دیلم در استان بوشهر است که محور دهدشت به پاتاوه را به بنادر جنوبی متصل می‌کند.

طرح بزرگ راهسازی جاده دوگنبدان _باباکلان به بی بی حکیمه با 76 کیلومتر جاده اصلی در حال ساخت است که توسعه صنعت گردشگری با احداث جاده استاندارد به بارگاه بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا علیه اسلام و خارج شدن تعداد زیادی روستا از بن بست ارتباطی، آسان شدن حمل و نقل تولیدات کشاورزی و کاهش خسارت‌های سوانح جاده‌ای مزایای اجرای این طرح بزرگ است.

عملیات  تعریض و بهسازی جاده گچساران - باباکلان- بی‌بی حکیمه(س) در بهمن ماه96 وباهدف استاندارد سازی این جاده کلنگ‌زنی شد که با احداث وبهسازی  این پروژه طول مسیر گچساران به حرم بی بی حکیمه(س) کمتر از یک ساعت خواهد شد.

اگرچه این جاده یکی ازمحورهای قدیمی است که راه فرعی درجه سه محسوب می شدکه با بهسازی و تعریض این جاده به 50 کیلومتر کاهش پیدا می‌کند،سرعت این جاده 45 کیلومتر در ساعت بود که با انجام این پروژه به 90 کیلومتر در ساعت خواهد رسید.

هرچند تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت؛اردیبهشت ماه امسال در بازدید از محور دوگنبدان به باباکلان و بی بی حکیمه گفته بود که به دلیل برخی معارضات و کمبود اعتبار روند ساخت این محور به کندی پیش می رفت که با رفع معارضات و تخصیص اعتبار کار ساخت شتاب خواهد گرفت.

با این تفاسیر نیز فرماندارگچساران نیز در بازدیدی که روز گذشته از این طرح داشت، گفته بود که بازدید از روند اجرائی پروژه راهسازی دوگنبدان _باباکلان خوشبختانه علیرغم مشکلات از پیشرفت خوبی برخوردار است.

وی افزوده بود که  قطعات یک و سه که سخت ترین قسمت کار پروژه هستند، انشاءالله تا پایان فصل پاییز به بهره برداری خواهد رسید.

خوانپایه نیز تصریح کرده که مشکلات تردد دهستان باباکلان حل خواهد شد و قطعا صرفه جویی در وقت ، هزینه استهلاک و همچنین ایمنی تردد را به همراه خواهد داشت.

این درحالی است که به دلیل گردشگری و توریستی بودن این منطقه تعریض و بهسازی این جاده می تواند در رفاه حال مسافران تاثیرگذار شود وبا توجه به تشرف بیش از یک میلیون نفر زائر به بارگاه امامزاده بی بی حکیمه (س) در طول سال؛ این طرح زمینه تبدیل این بارگاه نورانی را به یک قطب گردشگری در جنوب کشور و امکان ایجاد شغل برای اهالی منطقه را نیز فراهم خواهد کرد.

به گفته سید عبدالمجید نژادصفوی، مدیرکل راهشهرسازی استان 200 پروژه بزرگ و کوچک راهسازی در حوزه‌های روستایی، فرعی و اصلی با پیشرفت فیزیکی 10 تا95 درصد در شهرستان‌های مختلف این استان در دست اجرا است.

گفتنی است 405 کیلومتر راه روستایی، 27کیلومتر جاده چهارخطه، 90 کیلومتر راه اصلی و 176 کیلومتر راه فرعی در شهرستان گچساران وجود دارد.

انتهای پیام

 

نظرات کاربران

تازه های سایت

پربازدیدها