به گزارش آفتاب جنوب، صبح امروزبه مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس همایش کوهپیمایی با حضور اعضای کانون بسیج مهندسین ناحیه گچساران از گلزار مطهرشهداء تا امامزاده اسماعیل علیه السلام این شهرستان برگزار شد.
سرهنگ جهانگیر انصاری در حاشیه این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال حماسه و ایثار و همچنین تسلیت سالروز شهادت نهمین پیشوای شیعیان امام جواد علیه السلام اظهارکرد:مهندسین بسیجی باید از تجربیات و ارزشهایی که مهندسان دوران دفاع مقدس به صحنه عمل آورند، استفاده کند.
وی نقش بسیج را در دوران دفاع مقدس، نقشی انکار ناپذیردانست و گفت: امام امت با بصیرتی عمیق و فهمی مشترک به خوبی دریافتند که این جنگ بین اسلام و کفر است و اگر انقلاب اسلامی در این جولانگاه سرکوب شود تا هزاران سال دیگر اسلام از جای خود بلند نخواهد شد و از این جهت بود که دفاع ملت ایران «دفاع مقدس » نام گرفت.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران تصریح کرد:امروز بعد از گذشت سال ها از اشاعه این تفکر در درون نظام جمهوری اسلامی، امروز خدمات بسیار ارزنده ای از این قشر همیشه آگاه جامعه دیده می شود.
انصاری تاکیدکرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دفاع مقدس، ترویج گفتمان انقلاب و ولایت باید در جامعه مهندسی نشر و ترویج شود.
این مسئول درادامه در خصوص اهمیت نقش مهندسین در جنگ گفت: اگر پل بعثت توسط مهندسان احداث نمیشد در واقع پشتیبانی از نیروهای رزمندهای که در عملیات فاو با دشمن میجنگیدند، امکانپذیر نبود.
وی خاطرنشان شد:هیچ کس باور نمیکرد بشود در بحبوحه جنگ روی اروند خروشان، با آن جزر و مد زیاد و با آن عرض بلند پل زد، اما جنگ ثابت کرد مردانی هستند که کاری به قاعده و قانون طبیعت ندارند و یک «یا علی» میگویند و میزنند به آب.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران با بیان اینکه پل بعثت؛ شاهکار مهندسی رزمی تاریخ دفاع مقدس است،گفت:عملیات والفجر هشت، در دهه فجر سال 1364 آغاز شد و در 22 بهمن ماه همان سال، با اهتزاز پرچمِ گنبد مقدس رضوی، بر فراز مسجد جامع بندر استراتژیک فاو، به پیروزی رسید.
انصاری افزود:برای آزاد سازی شهر فاو، رزمندگان اسلام، تمام قواعد نظامی کلاسیک را زیر پا گذاشته و از یکی از وحشی ترین رودخانه های جهان گذشتند.
وی یادآورشد:در دورترین افق های ذهنی کارشناسان نظامی رژیم بعث و متحدان غربی اش نمی گنجید که رزمندگان جوان و کم تجربه جمهوری اسلامی چنین ایده غیرممکنی را ممکن کنند و اروند رود را مهار نمایند.
این مسئول با اشاره به اینکه پل بعثت، به طول 900 متر و عرض 12 متر روی اروند زده شد تا چشم جهانیان را خیره کند،افزود:تماشای همت شیرمردانی که او را خلق کردند و از روی او گذشتند در حقیقت سندی بر هنر و اراده جوانان این مرز و بوم افزودند.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران اظهارکرد:در مقابل اقدامات و فعالیت های مهندسی دشمن همراه با فن آوری برتر تجهیزات مدرن تر، نیروهای فراوان مهندسی و ابزار آلات پیشرفته بوددر واقع نوعی از " جنگ مهندسی" در دوران دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد همان گونه که در یک نبرد نا برابر قرار داشتیم.
انصاری خاطرنشان شد:جنگی که در یک سو خبره ترین طراحان، مهندسان و مستشاران سراسر دنیا به خدمت گرفته شده و با کاملترین تجهیزات و ماشین آلات مهندسی پشتیبانی شده و در سوی دیگر مهندسان، طراحان و ایثارگرانی که بدون پشتوانه خارجی، متکی به انگیزه های ایمانی والهی با تکیه به قوه ابتکار و خلاقیت و خستگی ناپذیری به جنگ مهندسی دشمن رفته بودند.
وی درادامه ابتکار و خلاقیت را اولین ویژگی مهندسین در دفاع مقدس دانست و ابراز کرد:، احداث پل شناور خیبر در هورالعظیم، احداث پل بعثت بر روی اروندرود در عملیات والفجر 8 و دهها ابتکار بزرگ دیگر نمونه های روشنی از تفکرات نوآورانه مهندسی در دفاع مقدس بود.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران درادامه تاکید کرد:برای مایوس کردن دشمن در ابعاد اقتصادی و فرهنگی، باید همه تلاش خود را بکارگیریم و برای تحقق اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب، همگان باید کوششی دو چندان داشته باشیم.
گفتنی است این همایش کوهپیمایی با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و به پاس قدردانی از ایثارگری ها و ازخودگذشتگی های مهندسین توانمندبسیجی در دوران دفاع مقدس برگزار شد و شرکت کنندگان در این مراسم مسافت گلزار شهداء تا امزاده اسماعیل (ع)گچساران راطی کردند.
در پایان این مراسم به رسم یادبود با انجام قرعه کشی به شماری از شرکت کنندگان هدایایی اهدا شد.
ادامه تصاویر را در زیرمشاهده نمایید.
انتهای پیام/م
دیدگاهها