به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،پیش از ظهر امروز مراسم تکریم و معارفه مدیران آموزش و پرورش گچساران با حضور معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش، فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه گچساران، فرمانده نیروی انتظامی و دیگر مسئولان شهرستانی و جمعی ازمعلمین در سالن اجتماعات فرهنگیان این شهرستان برگزار شد.
در این آیین سید ظهیرالدین پورالحسینی،رئیس سابق آموزش و پرورش گچساران با اشاره به روز 13 آبان ماه روز ملی استکبار ستیزی گفت:در این روز شاهد حضور گسترده اقشار مردم، جامعه دانش آموزی و دانشگاهی گچساران بودیم.
وی درادامه اظهار کرد:در اولین روز از مسئولیت کاری ام در آموزش و پرورش به همکاران عرض کردم که در مدارس اگر اولیایی وارد شد نیاز نیست که در جلسه انجمن و اولیا گزارش داده شود همان اندازه که تغییرات اساسی در مدارس به صورت زیرساختی در زمینه نرم افزاریی و سخت افزاریی انجام گرفته برای ارائه به مردم کافیست.
پورالحسینی تصریح کرد:در سال 92 به عنوان رئیس آموزش و پرورش منصوب شدم،با پیشنهاد مدیرکل، فرماندار و نماینده مردم گچساران و باشت این مسوولیت را پذیرفتم؛ در اولین سال کار خود در آموزش و پرورش شرایطی بر کشور حاکم بود که بسیاری از دوستان پذیرش مسئولیت در آموزش و پرورش را خیلی سخت می دانستند و بیان می کردند که مسئولیت در آموزش و پرورش با چنین شرایطی یا باید عاشق باشی و یا دیوانه.
رئیس سابق آموزش و پرورش گچساران افزود: با قبولی مسئولیت آن چه که تکلیف شد انجام و آن چه که انجام نشد ناشی از نخواستن نبود بلکه امکانات این اجازه را نداده است، کارم را در آموزش و پرورش با دو محور اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی آغاز کردم که کار در آموزش و پرورش با شعار اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی شروع شد و بایستی جهادی عمل می کردیم.
پورالحسینی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دادیم و با اتخاذ این سیاست در سال 92 که درآمد آموزش و پرورش گچساران 60 میلیون تومان بود در سال 93 به یک میلیارد تومان افزایش یافت.
وی افزود:خلق منابع و دارایی ها در آموزش و پرورش طی یک سیاست بلند مدت به صورت برنامه محور صورت گرفته است، آموزش و پرورش گچساران سرلوحه و سرمشق آموزش و پرورش استان است وتجربه کاری ما توسط دکتر فانی به عنوان تجربه مدیریتی برتر شناخته شد.
پورالحسینی با بیان اینکه رشد 32 برابری در خلق منابع و داراییهای آموزش و پرورش صورت گرفت، تصریح کرد: در همان سال اول مدیریتی بنده در آموزش و پرورش تمامی بدهیهای انرژی و بازار با این روند پرداخت و تسویه شد.
وی اظهار کرد: آن درآمد یک میلیاردی در سال 93 امروز به 2میلیارد تومان افزایش یافته است،مبلغ 88 میلیون تومان درآمد ناخالص آموزش و پرورش در سال 92 بود که امروز یک میلیارد تومان در درمانگاه فرهنگیان و 2 میلیارد تومان درآمد آموزش و پرورش در شهرستان است و آموزش و پرورش شهرستان در برخی از هزینه ها به آموزش و پرورش استان نیز کمک کرده است.
در ادامه این آیین اردشیر یاری ،معاون پشتیبانی و مالی آموزش و پرورش استان با تقدیر از زحمات سید ظهیرالدین پورالحسینی اظهار کرد: قریب به 5 سال آقای پورالحسینی به عنوان مدیر آموزش و پرورش گچساران خدمت کرد و خدا در شاهد میگیرم که نماینده شهرستان گچساران حتی در دو مورد کار در آموزش و پرورش گچساران دخالت نداشته است.
وی ادامه داد: تنها پیشنهاد نماینده در سالهای اولیه این بود که یک خانم مدیر آموزش و پرورش گچساران باشد که در استان مخالفتهایی صورت گرفت،درآن زمان با عبدیپور صحبت هایی صورت گرفت و به ایشان نیز مراجعه کردیم که گفتند به دلیل حضور در اصفهان برایم مقدور نیست که سمت ریاست آموزش و پرورش را در آن سالها قبول کند.
یاری درادامه از تخصیص 50 میلیارد تومان به مناطق محروم در کشور اشاره کرد و گفت: از این مبلغ 35 میلیارد تومان به فرهنگیان پرداخت شد و در خصوص تخصیص اعتبارات نوسازی و تجهیز مدارس گچساران و باشت امسال دو میلیارد و 500 میلیون تومان برای این دو شهرستان اختصاص داده شد که از این مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان به گچساران و مبلغ 800 میلیون تومان به باشت تخصیص داده شد.
معاون پشتیبانی و مالی آموزش و پرورش استان اظهارکرد: احداث اولین بازار سرپوشیده، ایجاد شاهراه ها، بازآفرینی بافت فرسوده، توسعه فضاهای آموزشی همه مرهون تلاش و پیگیری های مسئولان این شهرستان است که موجب شده شهرستان گچساران نسبت به دیگر مناطق استان در رتبه برتر قرار گیرد.
یاری در ادامه به تغییر در مدیریت آموزش و پرورش اشاره وتصریح کرد:درحال حاضر چندین مسئولیت به پورالحسینی پیشنهاد شده که یکی از آنها معاونت نهضت سوادآموزی است.
وی گفت:آقای شهبازی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش گچساران منصوب می شود،آموزش و پرورش یک مکان فرهنگی است و قانون این اختیار را به مدیران داده است که مدیران و یا مسئولان زیر مجموعه خود را تغییر دهند.
یاری تصریح کرد:درسطح آموزش و پرورش استان 20 تغییر و جابه جایی رخ داده است که در بخش چاروسا این تغییر اتفاق افتاد.
این مراسم با حواشی خاصی نیز همراه بود که مهمترین آن عدم حضور زارع پور،مدیرکل آموزش و پرورش استان بود، و به جای وی معاون مالی و پشتیبانی اداره کل در این آیین شرکت کرد.
وقتی اردشیر یاری مشغول سخنرانی بود یکی از حضار بلند شد و گفت: شما که مدعی هستید پورالحسینی مدیری توانمند و موفق بود پس چرا او را تغییر دادید؟ که یاری پور در پاسخی قابل تأمل گفت: شفاف بگویم مدیرکل نمی توانست با او کار کند!.
یکی دیگر از حضار بلند شد و گفت" شما صداقت ندارید" که یاری در جواب گفت: خداوند خودش ناظر و شاهد صداقت انسان هاست.
درادامه یکی از حاضرین درجلسه به عنوان نماینده فرهنگیان برای ایراد سخنرانی به پشت تریبون می رودکه با مخالفت فرماندارگچساران به دلیل کمبود وقت! ممانعت بوجود آمد و اعلام کردند که جزو سین برنامه نیست،سپس مجری برنامه "اورنگ نارکی" گفت سخنرانی آقای "بختیار رضوانی" جزو سین برنامه بوده که فرماندارخواهان دیدن کاغذ سین برنامه شدو دراین هنگام اعتراضاتی دراین زمینه از گوشه و کنار سالن بلند شد.
وقتی فرماندار نگاهی به سین برنامه انداخت گفت: این عنوان سخنرانی تازه به سین اضافه شده که مجری برنامه با قرآنی که روی میز تریبون بود قسم یاد کرد که سخنرانی آقای رضوانی جزو سین بوده و ما درکارمان صداقت داریم.
بالاخره رضوانی سخنرانی اش را با لحنی خاص اینچنین آغاز کرد و گفت: 40سال تریبون دست شما مسئولین بوده حالا یک معلم بخواهد چند دقیقه صحبت کند شما مخالفت می کنید؟.
درادامه فرماندارگچساران در بخشی از سخنرانی اش گفت: هیچکس کاسه داغتر از آش نشود هیچکس بیشتر از منِ فرماندار، پورالحسینی را دوست ندارد.
نکته جالب دیگر این آیین این بود که دو نفر از معاونین پورالحسینی در آموزش و پرورش "هوشنگ علیزاده" معاون آموزش متوسطه و "سید عبدالرحیم اسدزاده" معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش گچساران در حال تودیع پورالحسینی، چشمانی پراز اشک داشتند.
دیدگاهها