نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
7. اسفند 1396 - 7:00
حادثه دلخراش سقوط هواپیمای تهران- یاسوج که باید گفت اولین تجربه مدیران استانی کهگیلویه و بویراحمد است کار به جایی رسید که شاهد هستیم همه کارشناس شده‌اند و هر کدام سعی بر آن دارند تا به دیگران ثابت کنند اطلاعات آنها از نفر قبلی کاملتر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،علی کاظم‌پور-از همان صبحی که شروعش را باخارج شدن هواپیمای تهران به یاسوج از رادار آغاز کردیم متاسفانه مسئولان استانی، شهرستانی و کشوری تا به امروز هر کدام یک مصاحبه در این مورد داده‌اند.

با نگاهی گذرا به سایت‌ها، کانال‌ها، خبرگزاری‌ها و رسانه ملی تا به امروز به خوبی در می‌یابیم که در این چند روز برخی‌ها گوی سبقت را در گفت‌وگو با رسانه‌ها ربوده‌اند و به نوعی باید اعتراف کرد همه در این زمینه اطلاعات کافی دارند و سعی بر آن دارند در تیتر اول رسانه‌ها قرار بگیرند.

 در تمام دنیا هر گاه حادثه‌ای مانند آتش سوزی‌های بزرگ، زلزله، انفجار و حوادثی از این قبیل رخ می‌دهد نقش روابط عمومی‌ها به خوبی نمایان می‌شود.

 در چنین شرایطی است که نقش روابط عمومی‌ها برجسته می‌شود چرا که در این فضا روابط عمومی‌ها ورود پیدا می‌کنند تا شرایط را کنترل کنند.

 باید توجه داشت با وقوع چنین حوادثی که شرایط بحرانی را رقم می‌زند مسئولان به جای مدیریت ستاد بحران مجبور می‌شوند تا ابتدا در مقابل شایعات پاسخگو باشند و به جای آن که تمرکز خود را معطوف تیم عملیاتی نمایند باید پاسخگوی شایعات باشند.

تجربه بحران‌هایی مانند سقوط هواپیمای تهران – یاسوج ، خارج شدن قطار از ریل، آتش سوزی‌ها، زلزله‌ها، سیل و نظیر آنها در می‌یابیم که خبرهای آن در شرایطی که جامعه ملتهب است با آمارهای مختلف ارائه می‌شود و به همین دلیل  خانواده‌ها را  دچار نگرانی بیشتر می‌کنند.

 در حادثه هواپیمای تهران- یاسوج که باید گفت اولین تجربه مدیران استانی کهگیلویه و بویراحمد است کار به جایی رسید که شاهد هستیم همه کارشناس شده‌اند و هر کدام سعی بر آن دارند تا به دیگران ثابت کنند اطلاعات آنها از نفر قبلی کاملتر است.

 متاسفانه در استان ما در روزهای گذشته شاهد آن بودیم فضای رسانه‌ای به جای کنار هم بودن به فضایی تبدیل شد که مجری صدا و سیما بارها اعلام  کرد که اخبار واقعی رافقط از رسانه ملی دنبال کنید که این امر موجب ناراحتی و گلایه‌مندی خبرنگاران استان شد.

 اما با تمام این تفاسیر راهکار چیست و چه باید کرد؟ باید بپذیریم انتخاب یک سخنگو در چنین شرایطی می‌تواند از تشتت و پراکندگی اخبار جلوگیری نماید.

 متولیان باید بدانند در چنین شرایط بحرانی با تشکیل یک روابط عمومی مرکزی و با استفاده از افراد با تجربه و با انتخاب یک سخنگو و قرار دادن تمامی اطلاعات به او به عنوان سخنگوی ستاد تنها او باشد که اطلاعات را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد و روابط عمومی ستاد بحران نیز باید اطلاعات خود را به صورت اطلاعیه شماره گذاری شده در اختیار تمام رسانه‌ها قرار دهد.

 بدون‌شک علی‌رغم تمامی امکاناتی که در این روزها به سوی دنا گسیل شده‌اند شاهد هستیم جای خالی یک سخنگو به عنوان پاسخ دهنده به رسانه‌ها احساس می‌شود چرا که ادامه کار با این روند که هر صبح تا شام با خبرهای متناقضی روبرو باشیم به صلاح نیست و به نظر می‌رسد استاندار در این زمینه در سریعترین زمان ممکن ورود کند.

انتهای پیام

 

نظرات کاربران

تازه های سایت