به گزارش آفتاب جنوب،پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: "هر مردی که همسرش با آرایش (بدحجاب) از خانه بیرون رود، بی غیرت است؛ و هرکس او را بی غیرت بخواند، گناهی نکرده است".
در سال های اول انقلاب این شعار را بر روی دیوارهای شهر بسیار می دیدیم که "بیحجابی زن از بیغیرتی مرد است"؛ حتی قبل از انقلاب که چادر از سر بانوان ایرانی می کشیدند زنان ماندن در منازل را به بی عفت شدن و بی حجابی ترجیح دادند حال کاری که رضاه شاه نتوانست آن روز ها انجام دهد این روز ها فیسبوک و اینستاگرام در سایه غفلت مسئولین با حضور در منازل نه تنها چادر از سر زنان ایرانی بر داشته بلکه به غیرت برخی مردان ایرانی چوب حراج زده است!
آخرین نظر سنجی انجام شده در سال 91 در خصوص شبکه های اجتماعی اینترنتی بیانگر این است که حدود ۲۰ درصد خانمها و ۱۰ درصد آقایان اذعان کرده اند که سبک پوشش آنها از مشاهده تصاویر مربوط به پوشش دیگر اعضای شبکه های اجتماعی اینترنتی متاثر بوده است حال که دشمن کمر همت بر جایگاه زنان ایرانی بسته است لازم است مسئولین پیش از هر زمان دیگر با اقدامات موثر این توطئه ها را خنثی نمایند.
گذری کوتاه بر شبکه های اجتماعی آمار بالایی از انتشار تصاویر شخصی ایرانیان نشان می دهد تصاویری که گاه مردان نیز چوب حراج به غیرت شان می زنند و نوامیس خود را با ظاهر و پوشش نامناسب به نمایش می گذارند و نسبت به پوشش و رفتار اهل و عیال و نوامیس خود کاملا بی تفاوت می شوند.
عادی شدن انتشار عکسهای خصوصی و خانوادگی در شبکههای اجتماعی، موجب شده کسانی که اعتقاداتشان و یا فرهنگ و تربیت خانوادگیشان در ابتدا اجازه چنین کارهایی را به آنها نمیداد نیز به این سمت کشیده شوند.
این اپیدمی سبب شده قبح وارد کردن نامحرمها و غریبهها به حریم خصوصی در بین جوانهایی که معتقدتر هستند نیز بشکند و آنها هم کمکم و رفتهرفته به جمع منتشرکنندگان عکس خصوصی در شبکههای اجتماعی افزوده شوند. چراکه در غیر این صورت، متهم به داشتن افکار دگم و متحجرانه خواهند شد و از دایره دوستان و همسالانشان بیرون خواهند رفت.
تا به حال یک خانم بد حجاب پیش خودش فکر کرده که چرا همسرش از بد حجابی او راضی است و چرا دلش نمی خواهد که زیبایی همسرش فقط برای خودش باشد و او را برای همه می خواهد؟ طبیعتا انسان همواره چیزهای ارزشمند و قیمتی را برای خودش می خواهد و در مقابل چیزهایی که از نگاه او ارزش ندارند را برای استفاده دیگران به اشتراک می گذارد.
با این حال ما قصد نداریم بگوییم از ورود به فیس بوک و اینستاگرام بترسید و وارد آن نشوید اما تهدیدات آن را باید بشناسید، وقتی در یک فضایی مثل فضای مجازی و شبکههای اجتماعی هستید باید مراقب شرایط باشید و با مراعات وارد آن شوید. یک خود واقعی داریم و یک خود مجازی، آدمها در فضای مجازی خود دیگری از خود نشان میدهند که منطبق با واقعیتشان نیست.
حال که هجمه ی همه جانبه ضد انقلاب به اعتقادات مسلمانان و مبانی اسلام مدتهاست توسط شبکه های ماهواره ای و سایت های خارج از کشور دنبال می شود و طی سالهای گذشته نیز که استفاده از شبکه های اجتماعی در داخل کشور گسترش یافته و به صورت ویژه بر حیا زدایی تمرکز کرده اند باید از مسئولان محترم و بویژه وزیر ارشاد و رییس جمهور پرسید با وجود برنامه ریزی گسترده دشمن برای استفاده از شبکه های اجتماعی و ترویج قبح شکنی و حیا زدایی از جامعه چه برنامه هایی برای نجات اصل اسلام دارند؟ آیا انجام رفع فیلتر و عدم کار ویژه بر روی امر به معروف و نهی از منکر معنایش عمل به وعده های انتخاباتی است یا انتظار امروز مردم از مسئولان، رسیدگی به وضعیت اقتصادی کشور و اولویت دادن به فعالیت های فرهنگی جریان مومن و انقلابی است؟
عصر هامون
انتهای پیام/
نظرات کاربران