به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،کدو از لحاظ طب قدیم ایران سرد و تر، یعنی خنک کننده و مرطوب کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند. خوردن کدو در مناطق حاره و گرمسیر بسیار مفید است و بدن را سالم نگاه می دارد.
کدو تنبل منبع فوقالعادهی بتاکاروتن است که برای سلامت چشمها و پروستات مفید است و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند.
به گفته مالک مزرعه ۵۰تن کدو تنبل با کیفیت از سطح هر هکتار برداشت و برای فروش در بازار کشورهای حوزه خلیج فارس به بنادرجنوبی جهت بارگیری منتقل می شود.
درادامه تصاويری زیبا از برداشت کدوتنبل در مزارع کشاورزی منطقه لیشتر گچساران را مشاهده می كنيد.
بهمن اسدی خیرآباد
نظرات کاربران