به گزارش آفتاب جنوب،این روزها در صحبتهای اکثر سخنرانان شنیده میشود که مشکلات منطقه گچساران و باشت را بیکاری و فقر و… را عنوان میکنند و راه حلهای این مشکلات را افزایش اشتغال با سرمایه گذاری بیشتر، افزایش بودجههای سنواتی و جذب امکانات بیشتر عنوان می نمایند.
اما سوال مهم و استراتژیک در حوزه انتخابات گچساران و باشت این است که ریشه این مشکلات کجاست؟ چرا در طول سالیان گذشته علیرغم تلاشهای فراوان همه نمایندگان محترم ادوار مختلف و مسئولین ذیربط گشایش اساسی در مشکلات مردم دیده نشده است؟ به راستی ریشه و منشاء اصلی مشکلات در کجا قرار دارد؟
فرض کنید بتوانیم چند برابر بودجه فعلی را در این دو شهرستان جذب وخرج کنیم آیا مشکلات حل خواهد شد؟ آیا ساز و کار و امکانات لازم برای جذب اعتبارات وجود دارد؟
اگر ادعا میشود که بسترها وزمینههای لازم برای جذب و هزینه کرد بودجه وجود دارد لطفاً بفرمایند این زمینهها چیستند و در کجا و کی ایجاد شدهاند؟ با فرض نامحدود بودن تخصیص اعتبارات و بودجه سوال مهم دیگر این است که ظرفیت جذب بودجه در یک سال در این دو شهرستان چقدر است و برای خروج از محرومیت چقدر باید باشد ؟
واقعیت این است که با اهداء چند دستگاه بخاری و احداث زمین فوتبال و افتتاح لوله گاز نمیتوان ادعا کرد که در حل مشکلات مردم قدم اساسی برداشته شده است.اما مشکل اصلی منطقه کجاست؟ و در چه چیزی ریشه دارد؟ امروز پاسخ به این سوال در هیاهوی تبلیغات و شعار ها و وعدههای بعضاً غیر عملی در حال محو شدن است. ریشه مشکلات در نوع نگاه و نحوه نگرش سیاسی اقتصادی و البته فرهنگی این دوستان و عزیزان دارد.
برادر عزیزی که خود رااز همه بالاتر میپندارد ونمایندگی مجلس شورای اسلامی را حق مسلم خود و دیگران را در اصل خلقت پایینتر میشمارد و در ذهن خودش ، خودش و خانوادهاش را برترین فرض کرده است وبه اشتباه تصور میکند که خانواده او نماینده پرور هستند و همیشه باید سکان سیاسی منطقه در دستان او و یا هم فامیلیاش باشد چگونه میتواند توسعه پایدار و همه جانبه را در منطقه پایه ریزی نماید؟
او به فکر منافع خویش و دوستان سیاسی در مرکز است؟ او امروز چشم به مجلس برای انجام منویات توسعه طلبانه برخی ازاصلاح طلبان دوخته است. حضور پیمانکاران و تجاراقتصادی به صورت تکراری در گردهماییهایش حکایت از ماهیت نیت آنان دارد.
با این نگرش و تفکر نبایستی امیدوار باشیم که بتوانیم امیدی به حل اساسی و ریشه ای مشکلات منطقه داشته باشیم. آنها بیشتر در فکرتامین منافع و ترویج «منیت» خودشان هستند و خود را برتر میدانند.
راه حل مشکلات با توسعه یکپارچه و متوازن با تمرکز بر مزیت صنعت نفت وگاز ، پتروشیمی و کشاورزی با همدلی ، دگردوستی ، همفکری ، ترحم به یکدیگر و در یک کلام برادری است .
اینکه مشکل مردم را مشکل خودمان بدانیم وبرای حل آن قدم برداریم و به جای غرور و خودخواهی آنگونه که حضرت امام (ره)فرمودند مردم را ولی نعمت خود بدانیم .
درود بر همه آنانی که پیام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را شنیده اند و چگونگی نحوه اعتماد به لیستهای انتخاباتی را درک کرده اند.درود بر پیروان راستین امام شهدا و رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی) ، درود بر آنانکه فتنه را با جان و دل خود قبول ندارند و با عملشان آن را محکوم کردهاند ودرود بر آنان که با حفظ اصول انقلاب پاسدار حرمت خون شهیدانند.
آری برای پیشرفت و توسعه عزتمند شهرها و روستاها و مزارع مان به هوای تازه ای برای تنفس ، نشاط و سرزندگی با رایحه برادری اسلامی و ترحم به یکدیگر احتیاج داریم.
انتهای پیام/م
نظرات کاربران