به گزارش آفتاب جنوب،محمد رمضانی در یادداشتی نوشت؛یکی از مهمترین و اساسی ترین شکل های جنبشهای مبارزاتی اسلامی وغیراسلامی در جهان با هدف حقوق و آزادی های موجه جنبش حق رای بود. که حق رای وتشکیل مجلس در ایران مقارن است با جریان آزادی خواهی با محوریت مشروطه خواهان و با هدف خروج از سلسله نا کارآمد قاجار در ایران پایه گذاری شد .
در واقع یکی از مهمترین دستاوردهای این جنبش که با قیام آزادی خواهان ، هجرت علما به قم و تحصن بازاریان صورت پذیرفت ، برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس (دارالشورای) بود اما چند صباحی از تشکیل مجلس نگذشته بود که استعمارگران اهداف خود را بر باد رفته می دیدند و با نفوذ بر کارگزاران وقت توانستند این مرکز قانونگذار را که مردم به آن امید بسته بودند ، ابتدا خنثی و سپس در راستای اهداف خود بکار گیرند .
نفوذ استعمارگران با روی کار آمدن پهلوی اول (در کودتای 1299)با برگزاری انتخابات صوری ،مجلسی فراماسونری که هدفشان حفظ منافع اربابانشان بود به اوج خود رسید. وهمین امر باعث شد تا مدرس ها تنها بمانند.در انقلاب اسلامی با کلام نورانی امام راحل (ره) که فرمودند : مجلس در راس امور است بیش از هر عصری چشم نواز و فروغ انگیز گردید.
مرقومه بالا مختصری از جنبش حق رای و یا تشکیل مجلس در ایران بود اما آنچه که حقیر را به ارائه این نوشتار ترغیب نمود. اهمیت انتخابات و تقارن زمانی انتخابات پیشرو با تغییر و تحولات منطقه ای و همچنین تغییر تاکتیک نظام سلطه به اهرم نفوذ به تعبیر مقام معظم رهبری است.
با این نگاه مسئولیت خواص و تاثیر گذاران بر انتخابات دو چندان و از حساسیت خاصی بر خوردار است. اینک، که تاکتیک جبهه ی باطل استکبار با محوریت شیطان بزرگ آمریکا به منطقه خاورمیانه از دور دست ها طراحی ورهبری می شود برای همگان روشن ومبرهن شده است. ولی جبهه ی حق و استکبار ستیز انقلاب اسلامی به دیدبانی مقام معظم رهبری نقشه های آنان را نقش بر آب نموده است.
نمونه بارز دسیسه های سلطه گران فتنه رنگین 88 بود که با بصیرت 9 دی مردم همیشه در صحنه ی ایران خنثی و کم اثر گردید.
مورد دیگر که بعد از گذشت بیش از 6سال از فتنه ای که حتی بعضی از خواص هم در کسب نمره قبولی در جا زدند . تاکتیک نفوذ می باشد. که بارها و اخیرا ولی امر مسلمین برای مصباح النجاه انقلاب در آستانه ی دو انتخابات مهم و تاثیر گذار بیان فرمودند
یکی از تکنیک های مقابله با نفوذ ، انتخاب اصلح می باشد . انتخابی که با معیارها وشاخص های رهبری عظیم الشان انقلاب هم سو بوده. و در واقع انتخاب گزینه ای توانمند که وفادار به انقلاب،ولایتمدار،پایه بند به ارزشها ومهمتر از همه ، مبراء از فتنه88 باشد. که در نهایت مجلس مدافع انقلاب وآرمان های اصیل و واقعی امام راحل شکل می گیرد.
انتهای پیام/م
دیدگاهها