نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
12. بهمن 1395 - 16:15
تاریخ معاصر سیاسی ایران نشان داده است که هیچ جریان سیاسی نتواسته است جریان حزب موتلفه را از مبانی فکری و اندیشه ای این حزب دور نماید، و یا آنکه موجبات حذف این حزب را فراهم سازد، زیرا اندیشه ها و روش های سیاسی این حزب ریشه در آرمان ها و ارزش ها انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،حسام رحمانی-روز گذشته شاهد انتشار تحلیلی پیرامون چگونگی شکل گیری جبهه انقلاب اسلامی در گچساران بوده ایم بر خود تکلیف دانستم که جهت آگاهی افکار عمومی مطالبی را به عرض برسانم.

 در ابتدا لازم است که به این موضوع اشاره کنم که اختلاف نظر ودیدگاه در جریانات سیاسی امری عادی و طبیعی است ، هدف کلی آن نوشته این بوده که به جامعه تلقین کند که اختلاف نظرها در جریان اصولگرای گچساران شدت گرفته است و به خود زنی منجرشده است، و این خودزنی با محوریت حاج یدالله مرادی با هدف حذف جریان حزب موتلفه و جریان اصولگرایان سنتی که به جریان سیاسی دیل شهرت دارد در حال شکل گیری است .

  در باب این موارد مطرح شده لازم است که به این موضوع اشاره کنم که جریان اصولگرایی هیچ گاه به دنبال منافع شخصی نبوده است و به طور خاص شکل گیری جبهه انقلاب اسلامی در آن جهت بوده است که همه افرادی که ارزشهاو مبانی فکری جریان اصولگرایی را قبول دارند مورد پوشش قرار دهند و همگی این افراد در زیر یک چتر گرد هم آیند.

در گچساران نیز با تلاش های برادر عزیزمان یدالله مرادی زمینه شکل گیری این جبهه  فراهم شد و ایشان چون همیشه همه تلاش خودرا جهت اینکه همه نیروهای اصولگرای گچساران گرد هم آیند به کار گرفت تا همه در کنارهم در این جبهه قرار گیرند.

 با توجه به آنکه خود شاهد روند برگزاری و شکل گیری و انتخاب اعضای هیئت رئیسه جبهه انقلاب اسلامی گچساران بوده ام به ضرس قاطع می گویم هیئت رئیسه این جبهه از یاران دیرین جریان اصولگرایی بوده اند که همگی خود نماد وفاق و همدلی جریان اصولگرایی در این خاک هستند .

 اما در باب آنچه درباره حذف حزب موتلفه گچساران بیان شده بود باید به این نکته اشاره کنم که حزب موتلفه قدمت شکل گیری آن به میزان تاریخ معاصر سیاسی ایران است و پیش از انقلاب و در زمان رژیم ستمشاهی شکل گرفته ودر همه آن سالها در راه پیروزی انقلاب اسلامی در کنار امام خمینی (ره) تا پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری ایشان بوده اند ودر سالهای پس از انقلاب نیز چه در دوره تثبیت نظام و چه در دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از رحلت امام خمینی (ره)در کنار امام خامنه ای بوده وهستند.

تاریخ معاصر سیاسی ایران نشان داده است که هیچ جریان سیاسی نتواسته است جریان حزب موتلفه را از مبانی فکری و اندیشه ای این حزب دور نماید، و یا آنکه موجبات حذف این حزب را فراهم سازد، زیرا اندیشه ها و روش های سیاسی این حزب ریشه در آرمان ها و ارزش ها انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.

در پایان در خصوص آنچه به عنوان حذف جریان دیل در آن مقاله عنوان شده بود بایستی به این موضوع اشاره کرد که احتمالا نگارنده مقاله فوق شناخت و آگاهی لازمی از تاریخچه سیاسی جریان اصولگرای گچساران و افرادی که شاخص های این جریان هستند ندارد، زیرا هر تحلیل گر سیاسی نیک می داند که چهره های هم چون زنده یاد علی محمد نبی زاده ، علیمراد جعفری و علی الله کرم پور و سردار عبدالله صابری که همگی دیل زاده هستند اما خارج از موقعیت جغرافیای زادگاهشان نماد های جریان اصولگرای گچساران و باشت هستند.

علی الله کرم پور در همه این سالها با خضوح و نیت پاک خویش یار ویاور جریان اصولگرایی بوده است و هیچ گاه بدنبال کسب قدرت نبوده است و همواره نشان داده است که برای وحدت نیروهای جریان اصولگرایی از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

همانطور که می دانست که اگر برای عضویت هیئت موسسه جبهه انقلاب اسلامی گچساران کاندیدا شود اکثریت آرای اعضای این جبهه را به خود اختصاص خواهد داد اما با انتقاد به اینکه بایستی فرصت را به نیرو های دیگر این جریان بدهد از کاندیداتوری خود گذشت تا باز نشان دهد که هیچ خودزنی و حذف در جریان اصولگرای وجود ندارد و نخواهد داشت، امیدوارم که همه تحلیل گران سیاسی گچساران تحلیل های خود را برمبنای واقعیت های موجود جریانات سیاسی انتشار دهند.

 دوست عزیزم شما را به این دوبیت شعر نصحیت می کنم :
چاه این بادیه از نقش قدم بیشترست
بی‌چراغ دل آگاه به این راه مرو
مرا ز خضر طریقت نصیحتی یادست
 که بی گواهی خاطر به هیچ راه مرو

انتهای پیام/م

نظرات کاربران

تازه های سایت