به گزارش آفتاب جنوب به نقل از چرام، خانم آزیتا طیب زاده بانوی خانه دار و موفق چرامی است که موفق به حفظ کل قرآن کریم شده است.
وی متولد سال 1358 ، خانه دار و دارای سه فرزند است که فرزندان او نیز گام در راه مادر نهاده و به حفظ قرآن کریم اهتمام دارند.
این حافظ کل قرآن علاوه بر اینکه تاکنون دوره های مختلف داوری کشوری را گذرانده و مقام های مختلفی را بدست آورده،، حدود یک سال و نیم است که کلاس های حفظ قران کریم را نیز در خانه اش برپا کرده تا بتواند شاگردانی تربیت و زکات علمش را پرداخت نماید.
در زیر گفتگوی پایگاه خبری تحلیلی چرام با این بانوی موفق چرامی را می خوانید:
از چه سنی شروع به حفظ قران کردید و مشوق اصلی تان برای حفظ چه کسانی بودند؟
حفظ قرآن کریم را از سن 28 سالگی شروع کردم و مشوق اصلی من خواهر شوهرم و در مرحله بعد به دلیل حضور فرزندم در جامعه القران کریم به حفظ قرآن ترغیب شدم.
حدود 5 سال طول کشید تا توفیق حفظ کل قران کریم نصیبم شود،که البته نقش شوهرم نیز در این امر زایدالوصف و غیرقابل انکار است.
آیا فرزندان تان هم حفظ قرآن را شروع کرده اند؟
بله،تاکنون فرزند ارشدم حدود 7 جز از قرآن کریم را حفظ کرده و فرزند دومم هم پس از گذراندن دوره های روخوانی و روانخوانی،هم اکنون در حال حفظ جز 30 قران کریم است.
حفظ قرآن برای شما چه دستاوردهای فردی و اجتماعی داشته است؟
در زندگی فردی ام تأثیرات زیادی داشته از آن جمله باعث تدبر در این مصحف شریف و انس و الفتم با قران کریم شده است،تاب و توانم را در مواجهه با مشکلات بالا برده و همچنین باعث تربیت درست و صیحیح فرزندانم شده است.
از لحاظ اجتماعی نیز سبب شده تا معاشرت و برخورد درستی با دیگران داشته باشم، ضمن اینکه با شرکت در مسابقات و داوری در مسابقات قرانی،از بهره ها و برکات مادی قران نیز برخوردار شده ام.
اهداف شما از حفظ قرآن چیست و روزانه چند ساعت قران می خوانید؟
باتوجه به تاأکید مقام معظم رهبری بر حفظ قرأن کریم و جایگاه معنوی که حافظان قران کریم از آن برخوردارند،کار حفظ قران را پیشه خود نموده ام و روزانه حدود 10 ساعت از وقتم را به تثبیت حفظ قران و تفسیر آن اختصاص می دهم.
آیا مسئولان فرهنگی و نهادهای ذیربط همکاری های لازم زا برای برگزاری کلاس های آموزشی قرانی به عمل می آورند؟
متاسفانه مسئولان فرهنگی در استان و علی الخصوص شهرستان چرام اهمیت زیادی برای جافظان قائل نیستند و تاکنون از ناحیه هیچ کدام از آنها حتی به صورت شفاهی،مورد دلگرمی و تشویق قرار نگرفته ایم.
تاکنون در چه مسابقاتی شرکت کرده اید و چه مقام های بدست آورده اید؟
در اغلب مسابقات قرآنی شرکت کرده ام و مقام های مختلفی در سطح استان و شهرستان بدست آورده ام. که از آن جمله می توان:
نفر اول مسابقات بسیج استانی حفظ 20 جز سال 91، نفر دوم مسابقات استانی بسیج حفظ 10 جز سال 89، نفر اول مسابقات شهرستانی حفظ 10 جز سال 89، نفر اول شهرستان در مسابقات تفسیر و مفاهیم سال91، نفر سوم شهرستان در مسابقات تفسیر و مفاهیم و ورود به مرحله کشوری و عناوین مختلف دیگر... را نام برد.
آیا خودتان هم اقدام به برگزاری کلاس های حفظ قرآن کرده اید؟
بله،من حدود یک سال و نیم است که کلاس های حفظ قران کریم را راه اندازی نموده ام که در این کلاس ها هم اکنون حافظ 9 جزء ، 6 جزء و عده ای هم حافظ 2 جزء هستند.
اوایل تعداد شرکت کنندگان بیشتر بود ولی بعد از مدتی به خاطر مشکلات متعدد که برخی ها با آن روبرو شدند،تعداد شرکت کنندگان ریزش داشته است.
لازم به ذکر است که این کلاس ها زیرنظر اداره اوقاف شهرستان بوده که متأسفانه حمایت آن ها ضعیف بوده تا جایی که تاکنون حتی یکبار سرکشی از این کلاس ها صورت نگرفته است و در موقع محاسبه مالی این سه کلاس را یک کلاس در نظر می گیرند.
این در حالی است که دو کلاس از این کلاس ها در شهر چرام و دیگری در سه کیلومتری شهر چرام و در روستای بلدان برگزار می شوند.
به عنوان یک مادر چه توصیه ای به پدر و مادرها برای تشویق کودکان شان به حفظ قرآن دارید؟
با توجه به اینکه قرآن معجزه جاوید نبی مکرم اسلام(ص) بوده و دستور و راهنمای زندگانی ما مسلمانان است، آشنایی با این کتاب و عمل به دستورات آن باعث سعادت انسان می شود لذا به همه پدر و مادرها توصیه می کنم که فرزندان خود را به یادگیری قرآن و حفظ آن تشویق و ترغیب نمایند.
سخن آخر
حفظ قران کریم باتوجه به اهمیت و نقش آن در سرنوشت انسان،ارزش آن را دارد که انسان وقت بیشتری برای انس با آن قرار دهد و فکر نکنند که حفظ قرآن کار مشکلی است و اگر کسی در این راه گام گذارد،بی شک خداوند نیز در یادگیری و حفظ قرآن به او کمک می نماید.
گفتگو:میثم دهقان
انتهای پیام/گ
نظرات کاربران