نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
9. دى 1392 - 16:15
9 دی تداوم انقلاب را استمرار، سلامت مسیر انقلاب را بیمه و مردمی بودن آن را عینیت بخشید.

به گزارش آفتاب جنوب،

قوی ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی و بیست و دوم بهمن وارد کرد. (امام خامنه ای)

وقایعی که در تاریخ هر ملت و کشوری بوقوع می پیوندند، بنا به عظمت و تأثیر و گستره زمانی و مکانی که دارند باید از سه جهت مورد ارزیابی قرار گیرند:

چرایی؟ علت یا علل پدید آمدن و شکل گیری آن؟
چگونگی؟ نحوه و مسیر شکل گیری و عوامل آن؟
پیامد؟ دستاورد و نتایج حاصله از آن واقعه؟

9 دی 88 از جمله حرکت های زیرساختی و تحول آفرینی بود که در تاریخ یک ملت به ندرت حادث می شود؛ زیرا روزی بود که انقلاب ما یکی از سخت ترین گردنه هایی که برای زمین زدنش طراحی کرده بودند را به مدد بصیرت و زمان شناسی مردم به سلامت پشت سر گذاشت. اینکه ملتی خودجوش، طوفانی، آرمان گرایانه و سیل افکن قدم و قلم و گلوی خود را به فریاد وادارند تا راسخ قدمی و ثبات اعتقادی خود را در پارلمانی خیابانی با عشق و شور و شعف، مصوب و به همه اعلام دارند که اهل معامله و مصالحه با معاندین نیستند؛ خود یک رفراندوم اعلام نشده ای بود که همه به امضای آن افتخار کردند.

انتخابات در هر سطح و شأنی در نظام های بر اساس آرای مردمی، در دوره های معین برگزار میشود و همه موافقان و یا مخالفان سلائق سیاسی با رأی خود و انتخاب گزینه موردنظر اعتراض خود را به صورت قانونی و رسمی ابراز میدارند. در همه دنیا و نزد عقلا مرسوم است و در ایران اسلامی هم تاکنون در 29 انتخابات این فرآیند را تجربه کرده اند، اما اینکه گروهی زیاده طلب و از خودراضی و مغرور در کافه تریاهای شمال تهران با پز روشنفکرمآبی بخواهند آراء مردم را مصادره کرده و تن به قانون و قانون گرایی ندهند از موارد کم سابقه ای بود که در سال 88 سر زد و آنان با حمایت رسمی و علنی دشمنان انقلاب و اتحاد نامیمون تمام گروه های برانداز به بهانه تقلب در انتخابات بدون تن دادن به ساز و کار قانونی لشکرکشی های خیابانی راه انداختند.

_ 9 دی پاسخی مردمی و کوبنده به تفکری بود که با شکست در تیرماه 84 میخواست از اغما بیرون آید و با بکارگیری تئوری انقلاب نرم به الگوی اوکراین و گرجستان عمل نماید. عملکرد مرکز سابان، خانه آزادی و بنیاد سوروس از سال ها قبل از 88 مبین این ادعاست.

_ 9 دی در عین تاریخ ساز بودن، جشن بلوغ فکری و شخصیتی ملتی بود که به ندای هل من ناصر ینصرنی عزاداران عاشورای حسینی، لبیک گو شدند و علی زمان را از تکرار غربت 25 ساله معاف داشتند.

_ 9 دی قیام پابرهنگان بصیر و مدافع اسلامیت نظام در برابر مردودی های مرفهین بی درد و بی بصیرت دجال های عصر مدرنیسم بودند که با آتش زدن خیمه های عاشورایی، رقص و پایکوبی راه انداختند.

و لذا میتوان گفت 9 دی غدیری دیگر اینبار نه در عربستان و مکه که در ایران و قم شکل گرفت تا بی وفایی کوفه در عراق از صحنه تاریخ محو شود و تهرانی و اصفهانی و مشهدی و ... در یک روز مسیری 1000 ماهه را خلق کنند. «خیر من الف شهر»

و اما نتایج:
نه دی 88 مقدمه تشکیل حکومت اسلامی بود زیرا یکی از روزهای الهی در جریان انقلاب اسلامی بوده، انقلابی که مأموریت آن تشکیل جامعه و کشور اسلامی است. فرایند این شکل گیری 5 مرحله یا 5 ایستگاه دارد که به ترتیب عبارتند از: انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی،کشور (جامعه) اسلامی، تمدن اسلامی.

انقلاب اسلامی در بهار 33 سالگی بلوغ دیگری یافت و آن تحقق ورود به مرحله سوم این فرایند بود که باز هم بدست توده های مسلمان و عاشق و پیرو ولایت شکل گرفت، همانند: 19 دی 56 قم، 29 بهمن 56 تبریز، 10 فروردین 57 یزد، 17 شهریور 57 تهران، 12 و 22 بهمن 57 سراسر ایران و ... . نهم دیماه مقدمه تشکیل دولت اسلامی است که برگرفته از فرهنگ عاشورا و ریشه در هویت ایرانیان داشت.

در انتخابات 88 بحث بر سر برتری این نامزد یا آن نامزد یا حول محور سلامت انتخابات و احتمال تقلب در انتخابات نبود بلکه بحث بر سر ورود به صحنه دولت اسلامی بود. فتنه سبز خطر پیدایش این دولت را احساس کرد و لذا فضا را آنقدر غبارآلود نمود که تشخیص راه از چاه جز با بصیرت عمیق میسر نبود و چشمان برخی از دوستان انقلاب آن را ندید و در چاه فتنه افتادند! سه روز پس از آنکه حوادث تلخی که فتنه گران بر سر راه عزاداران حسینی بوجود آوردند، پلک ها بیداری و هشیاری را تجربه کردند و لذا به تبعیت از مردم در 9 دی حق شناسی و حق محوری را از خود نشان دادند و با مردم راه افتادند تا دشمن شناسی و دشمن ستیزی را عریان بیان کنند.

آری 9 دی نشان داد که مردم هم آمادگی ورود به دولت اسلامی را دارند و هم شایستگی آن را، و هم مهیا هستند تا برای عبور از گردنه های بعدی که پیچیده تر و سخت تر است با اعتقاد عمیق دینی و پایبندی به اخلاق و صبر و بصیرت به پیش روند و موتور انقلاب را به جلو برانند. در اینجا بود که مقام معظم رهبری فرمودند:
«حرکت عظیم روز چهارشنبه نهم دی حجت را بر همه تمام کرد.»
و باید گفت که 9 دی تداوم انقلاب را استمرار، سلامت مسیر انقلاب را بیمه و مردمی بودن آن را عینیت بخشید.

 

یادداشت/یدالله مرادی کارشناس مسائل سیاسی

 

انتهای پیام/م

 

نظرات کاربران

تازه های سایت