به گزارش آفتاب جنوب ، سید یدالله افضلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: در گذشته مهارتهای شغلی در حین کار کسب میشد اما امروزه و با صنعتی شدن جوامع، توسعه روشها، ابزار و پیچیدگی مهارتها، شیوه استاد و شاگردی منسوخ شده است.
وی با اشاره به تاریخچه فنی و حرفهای گچساران افزود: مرکز آموزش فنی و حرفهای گچساران در سال 54 با نام صندوق کارآموزی در پنج رشته تراشکاری، لولهکشی، جوشکاری، بناکار ساختمان و برق ساختمان در یک سوله و با فضای کلی پنج هزار متر مربع فعالیت خود را آغاز کرد.
رئیس مرکز فنی و حرفهای گچساران تصریح کرد: این مرکز در سال 62 با ادغام صندوق کارآموزی و کانون تعلیمات حرفهای با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز گچساران تغییر نام داد.
وی تاکید کرد: مرکز فنی و حرفهای گچساران هماکنون با پذیرش کارآموزان روستایی و شهرستانهای همجوار به صورت شبانهروزی با مساحتی افزون بر پنج هکتار و فضای آموزشی پنج هزار متر مربع در 15 رشته آموزشی فعالیت میکند.
رئیس مرکز فنی و حرفهای گچساران تعداد کل کارآموزان این مرکز را افزون بر 2 هزار و 163 نفر عنوان کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر 252 هزار و 471 نفر ساعت به کارآموزان در رشتههای مختلف آموزش ارائه شده است.
افضلی از پذیرش رایگان کارآموز در رشتههای مختلف فنی و حرفهای خبر داد و یادآور شد: مرکز فنی و حرفهای گچساران در رشتههایی از جمله جوشکاری، تراشکاری، فرزکاری، ابزارتیزکنی، درودگری، کابینتسازی چوبی و تعمیرکار اتومبیلهای سواری بنزینی کارآموز میپذیرد.
انتهای پیام/م
نظرات کاربران