نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
21. تير 1402 - 8:39
کشاورزان می‌گویند: بعد از آبگیری سد چم شیر، کیفیت آب رودخانه زهره نیز بهتر شده که این مهم رونق کشاورزی را در مناطق پایین‌دست سد به همراه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،به گفته اهالی و کشاورزان مناطقی که در پایین‌دست سد چم شیر سکونت دارند، آبگیری سد چم شیر تأثیر مهمی در رونق کشاورزی خطه جنوب کشور و همچنین صنعت گردشگری گچساران خواهد داشت. بسیاری از کشاورزان نیز معتقدند که با آبگیری سد چم شیر حیات در پایین‌دست این سد احیاشده و به‌تدریج زمینه رونق کشاورزی و ایجاد اشتغال در این مناطق مهیا خواهد شد.

بر این اساس مهم‌ترین مزایای سد چم شیر در بخش پائین‌دست رونق‌بخش کشاورزی در حوزه استان‌های خوزستان و بوشهر است و در استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه بالادستی با ایجاد خطوط لوله انتقال آب بسیاری از اراضی حوزه امام‌زاده جعفر می‌توانند از آب این سد بهره‌مند شوند.

تأمین آب آشامیدنی و صنعتی، بهره‌مند شدن ۱۴۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و بوشهر، ذخیره و کنترل آب رودخانه زهره به میزان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب، تولید ۴۸۲ مگاوات برق‌آبی، کنترل سیلاب‌های مخرب رودخانه زهره، اشتغال‌زایی در زمان اجرای طرح و زیرساخت‌های صنعت گردشگری و پرورش ماهی از مهم‌ترین مزایای این سد است.

اظهارات مردم در این خصوص را مشاهده کنید.

نظرات کاربران

تازه های سایت