به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،افشین مرحمتی_روز گذشته و به دنبال میزبانی یکی از لیدرهای۴۰ ساله تاجگردون ها در قشقایی جلسهای در تالار فرهنگیان برگزار شد، که هیچ نشانی از روزهای اوج حمایت قشقایی از تاجگردون را نداشت و البته این موضوع تا حدودی برای لیدرهای های تاجگردون در قشقایی که روز به روز تعداد شان کمتر می شوند، قابل پیش بینی بود و انتخاب روز جمعه و تاکید بر «دعوت به صرف نهار» هم نتوانست جمعیت دلخواه را به سالن بکشاند، تا آنجایی که قبل از آغاز جلسه مجبور شدند از لرزبانان هم که شده، صندلی های خالی را پر کنند و اگر رسانه ها می نوشتند؛ «دیدار تاجگردون با گروهی از لرزبانان» هم جای تعجب نداشت.!
البته این موضوع سخنرانی تاجگردون را هم تحت تاثیر قرار داده بود به طوری که با مرور صحبت های تاجگردون در رسانه ها هیچ نشانی از ادبیات سلیس و توام با روانشناسی تاجگردون را ندیدیم و خیلی از جملات مبهم بود و از قول یکی از دوستان، لرزش کوچکی هم در دست چپ تاجگردون احساس می شد!.
آری دیروز تاجگردون ۹۸، بکن بائر «جاسم دانشور» در سال ۹۴ نبود و ژستهای روشنفکرانه و معرفی کتاب «خاویر کرمنت» در اینستاگرام جای خود را به تهدید مخالفان و «خرد کردن گردنشان» تبدیل شده بود.
آری! این روزها کمتر کسی جرات دارد از تاجگردون در قشقایی اسمی بیاورد و ترس و فرار «داوود» از لنز دوربین ها هم، تایید و تاکیدی بر این موضوع است که بدون شک، اتفاقات هفته گذشته «آموزش و پرورش و نفت» در گچساران بخشی از این مهم بود.
قضیه از این قرار است که یکی از معاونان اداره کل آموزش و پرورش، رئیس آموزش و پرورش باشت و رئیس آموزش و پرورش گچساران که هفته گذشته معارفه شد و حتی سرپرست قبلی، همگی از یکی از طوایف نسبی تاجگردون انتخاب شدهاند که می تواند مجموعه قشقایی را با حداقل ۲۷ هزار رأی به فکر فرو ببرد که آیا امثال حسین زاده ها، کریمی ها، حیدری ها، بیعت ها و … توانایی و شایستگی آن را نداشتند که یکی از چهار پست ذکر شده را داشته باشند؟! (کاری به دیگر طوایف باوی و بویراحمد نداریم).
یکی دیگر از بحثهای مهم هفته گذشته، تغییرات در شرکت نفت بود اما باز هم خبری از تغییرات به سود قشقایی نبود؛ جایی که علیرضا فولادی، مهندس ترک جوش، غلامحسین فولادی، حاج پناهی و… با بالاترین رتبه های کاری و سازمانی، در شرکت دیده نشدند و جالب اینجا بود که تعدادی از عزیزان ذکر شده در انتخابات گذشته، با آقای تاجگردون همراهی هم کرده بودند و یا حتی با ساز و کار «فشار، چالش و تهدید» برای اندک مدیران قشقایی در نفت، جای مانور و نوآوری از آنها گرفته میشود.
البته یکی دیگر از دلایل عصبانیت و تهدیدهای تاجگردون عامل بیرونی داشت و مربوط به دیگر کاندیدای مطرح رقابت با ایشان بود، به عنوان مثال فعالیت های فشرده و مویرگی اردلان زینل زاده که گفته میشود از پایگاه رای ثابت تاجگردون برخواسته و با داشتن ارتباط و نسبتهای به مراتب دیرینه تری با قشقایی (که در مقاله جداگانه ای به آن خواهیم پرداخت) پنبه «فامیل دوری با قشقایی» را رشته کرده و علاوه بر ایشان دکتر زراعت کیش، حاج بیعت اصل و پاکدل هم در گفتهها و یادداشتهایشان از توجه ویژه به ایل قشقایی سخن به میان آورده اند که بهنام، مرد شماره یک رسانه ای تاجگردون، آنرا «افزایش توقعات در ایل قشقایی» می داند، و از پس لرزه های آن، حرکت انقلابی و عدم پذیرش بخشداری گچساران توسط «مهندس علیرضا پناهپوری» بود.
البته پیشتر و در دوره قبل هم حاج آقایی حاضر نشد با تاجگردون همکاری و با حکم مدیر کلی بازنشسته شود و با وجود اصرار پورالحسینی با حکم دفترداری یک مدرسه بازنشسته شده بود. لذا چالش جدید برای تاجگردون، عدم حمایت از سوی چهرههای محبوب و دارای رای بالا در شورای شهر از جمله؛ سردار خورشیدی، حاج آقایی، مهندس باقری، مهندس عباسی، علی محمد آقایی، مهندس علیرضاپناهپوری و … خواهد بود و با کنار هم چیدن این پازل، در یک کلام می توان نوشت؛ «اکثریت قشقایی از تاجگردون عبور کرده است.
انتهای پیام
دیدگاهها