به گزارش
آفتاب جنوب،دکتر سید فردین تقیزاده اظهار کرد: قبلاً مجوز خوابگاههای غیردولتی از تعاونی خوابگاهداران صندوق رفاه دریافت میشد، اما تصمیم گرفتیم تمرکز حذف شود و در این راستا دانشگاههای مادر برای صدور مجوز انتخاب شدند.
وی ادامه داد: بر این اساس در هر استانی مجوز خوابگاههای غیردولتی را معاون دانشجویی دانشگاه مادر صادر میکند و قطعاً نظارت بر عملکرد خوابگاهها هم توسط تیمی که از این دانشگاهها تشکیل میشود، صورت میگیرد.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: نظارت بر ورود، خروج و عملکرد خوابگاهها توسط دانشگاه مادر انجام میشود.
تقیزاده بیان کرد: در خوابگاههای خودگردان آسیبهایی وجود دارد. زیرا قبلاً این خوابگاهها رها شده بودند و هیچگونه نظارتی روی آنها نبوده ، در حالیکه هم اکنون با نظارتی که از سوی دانشگاههای مادر صورت میگیرد امید است این آسیبها کاهش یابند
.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در پایان گفت: سایر دانشگاههای استان باید از تصمیم شورای نظارت بر خوابگاههای خودگردان تبعیت کنند، اگر شورای نظارت تشخیص دهد یک جایی نمیتواند خوابگاه شود سایر دانشگاهها باید از این تصمیم تبعیت کنند. چنانچه جایی بدون مجوز فعالیت کند توسط ناجا این مکانها پلمپ میشود.
نظرات کاربران