به گزارش آفتاب جنوب ،اینکه انتخابات میتواند برای نظام ایجاد قدرت کند، از حساسیت و رصد انتخابات توسط دشمنان برای عوام و خواص آشکار است. هرجایی که مردم حضور یابند و حضور آنها با آگاهی بیشتر باشد. استحکام و استمرار این قدرت مانایی وماندگاری بیشتری دارد.
انتخابات پارلمانی در شهرستانهای کوچک که دارای تنوع قومیتی هستند، با انتخابات در کلان شهرها متفاوت است. در اینگونه مناطق ابزار، امکاناتی و روشهایی تاثیر گذارند که به نحوی بعد از انتخابات پاسخگو نیستند، ولی در آستانه انتخابات براثر تعصبات خاصی فعال می شوند. این روشها کم کم با هوشیاری و هوشمندی مردم از انتخابات منفک می شود. گرچه برای برچیدن آن نیاز به یک بصیرت افزایی توسط نخبگان، صاحبان فکر و اندیشه و دلسوزان دارد، تا این روشهای مندرس را کنارزده و انتخابات روی سیکل و ریل طبیعی خود حرکت کند. لذا نباید فرصت را به فرصت طلبان داد تا با ایجاد فضای مسموم با عملیات روانی، گزینه هایی را معرفی و به خورد مردم دهند که نا کار آمد و تاریخ مصرف آن تا 6ماه بعد از انتخابات باشد .
کار آمدی فقط صحبت از پول، تقسیم پول و در اختیار داشتن کیسه دینار نیست، بلکه ایجاد وتحول در حوزه های مختلف زندگی مردم فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است که بتواند زندگی ها را سامان دهد.
گاهی وقت داشتن ثروت بی برنامه دردسرهایی دارد که نداشتنش به زداشتنش. از طرفی فلان مسئولیت را داشتن هم نمی تواند قانع کننده باشد. شاید مجموعه منظور آنطور که باید فعال باشد فعال نباشد. بلکه باید تاثیرش را در زندگی مردم دید. در غیر اینصورت می بینی با صرف هزینه و پرداخت دینار به رسانه های بومی، ناتوانی ها را توانایی جلوه میدهند. باید توصیه شود به گفتمان. امروزه شاهد برسکوت برخی از منتخبین مقابل مواضع مختلف را به بهانه های مختلف باید با ذهنیت دید. ادامه دارد...
انتهای پیام/م
دیدگاهها