به گزارش آفتاب جنوب،حضرت بی بی حکیمه سلام الله علیها از بانوان بزرگ شیعه،صالحه ی عابده ی زاهده و فاضله عالمه ی عامله است،که آستانه مبارکه اش بیش از یک هزارو ودویست سال است مردم مناطق کرانه های خلیج فارس و دامنه شمال و شرق جبال زاگرس به ویژه مردم کهگیلویه و بویراحمد به وجود مطهر ایشان متبرک شده و ازآن آفتاب فروزان نور گرفته اند.
امامزاده ای پر آوازه و صاحب جاه و جلالت و صحیح النسب نه تنها در گچساران و کهگیلویه و بویراحمد و استانهای دیگر ،بلکه در ایران و حوزه های شیعه نشین خلیج فارس ،که هر سال تعداد زیادی از مشتاقان و ارادتمندان و شفا خواهان از گوشه و کنار ایران،عراق،کویت،بحرین،امارات،قطر، لبنان،عربستان و سوریه را به خود می طلبد و ره جویان حقیقت و معشوقان فرزندان ائمه اطهار علیهم السلام به زیارتش می شتابند و از منبع نورانی و درخشش مرقدش،کسب فیض حاصل می کنند.
پدر ایشان حضرت باب الحوائج امام موسی بن جعفر علیه السلام و مادر وی به قولی «ام احمد» از زنان زاهد و نجیب عصر خویش بود، حضرت بی بی حکیمه(س) فرزند امام و خواهر شهید،عالمه ،محدثه ، حجت و امین امام رضا علیه السلام بوده است.
حضرت بی بی حکیمه خاتون سلام الله علیها براساس شجره نامه و اسناد معتبر ،از فرزندان بلافصل امام هفتم امام موسی کاظم علیه السلام و خواهر حضرت رضا علیه السلام می باشند.
در نزدیکی آرامگاه بیبی حکیمه (س) درب کوچکی به نام«بابالمراد» وجود دارد که به روایات متعدد ورودی غاری بوده که بیبی حکیمه (س) به همراه کنیز خود در آن پناه گرفته و از دست دشمنان پنهان شده بودند.
این بقعه متبرکه در فاصله 700 متری جنوب غربی روستایی که به همین نام معرف است «بی بی حکیمه» از توابع شهرستان گچساران حد فاصل بین شهر بندری گناوه به گچساران در دامنه زرد کوه ،در میان تنگی عظیم و طویل در فاصله 80 کیلومتری جنوب شرقی گچساران قرار دارد.
انتهای پیام/م
دیدگاهها