به گزارش آفتاب جنوب،صبح امروز محفل دفاع مقدس در آینه شعر با حضور شاعران برجسته ملی پرویز بیگی حبیب آبادی و سعید بیابانکی ؛و همچنین حسن بهرامی و صابر محمدی شاعران گچسارانی در سالن اجتماعات آزادی شرکت بهره برداری نفت و گاز این شهرستان برگزارشد.
به همین سادگی شهید شدم ...
بیست و یک سال مثل برق گذشت
بیست و یک سال از نیامدنت
کوچه مشتاق گام هایت ماند
خانه چشم انتظار در زدنت
مثل این که همین پریشب بود
آمدی با پسر عموهایت
خنده هایت درست یادم هست
بس که آشفته بود موهایت
رو به من رو به دوربین با شوق
ایستادید سر به زیر و نجیب
آخرین عکس یادگاری تان
بین این قاب ها چقدر غریب ....
هیچ عکاس عاقلی جز من
دل به این عکس ها نمی بندد
تازه آن هم به عکس ساده ی تو
که سیاه و سفید می خندد
دورتا دور این مغازه پُراست
از هزاران هزار عکس جدید
تو کجایی کجا نمی دانم
آه ای خنده ی سیاه و سفید
تو از این قاب ها رها شده ای
دوستانت اسیرتر شده اند
تو جوان مانده ای رفیقانت
بیست و یک سال پیرتر شده اند
صبح شنبه چه صبح تلخی بود
از خودم پاک ناامید شدم
قاب عکس تو بر زمین افتاد
به همین سادگی شهید شدم ...
غریبانه
یاران چه غریبانه رفتند از این خانه
هم سوخته شمع ما، هم سوخته پروانه
بشکسته سبوهامان، خونست به دلهامان
فریاد و فغان دارد دردی کش میخانه
هر سوی نظر کردم هر کوی گذر کردم
خاکستر و خون دیدم ویرانه به ویرانه
افتاده سری سویی گلگون شده گیسویی
دیگر نبود دستی تا موی کند شانه
تا سر به بدن باشد این جامه کفن باشد
فریاد اباذرها ره بسته به بیگانه
لبخند سرودی کو سرمستی و شوری کو
هم کوزه نگون گشته هم ریخته پیمانه
آتش شده در خرمن وای من و وای من
از خانه نشان دارد خاکستر کاشانه
ای وای که یارانم گلهای بهارانم
رفتند از این خانه رفتند غریبانه
در ادامه این مراسم از شاعران با اهداء هدایایی ،تجلیل شد.
ادامه تصاویر این محفل را در زیر مشاهده نمایید.
گفتنی است سعید بیابانکی متولد سال 1347 در خمینی شهر است وی تحصیلات خود را در رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه اصفهان گذرانده و از سال 1364 به صورت جدی به شعر پرداخته و هم اکنون در حوزه ی هنری تهران سردبیر سایت واحد ادبیات و مسئول انجمن شعر طنز حوزه هنری است.
وی با نشریاتی از جمله جام جم ، همشهری و فصل نامه ی شعر حوزه ی هنری همکاری دارد و سه کتاب شعر به نام های (رد پایی بر برف )سال 69 انتشارات حوزه ی هنری) ، نیمی از خورشید (سال 76 انتشارات همسایه در قم) ، نه تورنجی نه اناری (سال 82 انتشارات نقش مانا اصفهان،به چاپ رسانده و در زمینه ی شعر کودک نیز پنج کتاب دارد .
این شاعر اولین معلم خود را سرایدار دوران مدرسه ی خود می داند که شاعر بوده و استعداد ایشان را شناخته و به او در این وادی کمک نموده است، شاعرانی مانند سیمین بهبهانی ، فروغ فرخزاد ، حسین منزوی ، محمد بهمنی ، قیصر امین پور و سهراب سپهری در شعر او تأثیرگذار بوده اند .
بیابانکی بیشتر شعر کلاسیک بالاخص غزل ، رباعی سروده و کمتر به شعر سپید پرداخته است ، ترانه های او نیز اجرا و پخش شده است و تسلط خوبی هم در شعر طنز دارد بطوری که مسئولیت انجمن های ماهانه شعر طنز در حوزه ی هنری تهران بر عهده ی اوست .
پرویز بیگی حبیب آبادی در اول دی ماه ۱۳۳۳ در اردستان به دنیا آمدو دوران کودکی و تحصیلات را در شهرستان های اردستان ، زواره ، آبادان ، اصفهان ،شهرکرد ، شلمزار ، اردبیل و تهران گذراند، در سال ۱۳۵۲ دیپلم ریاضی گرفت وپس از گرفتن دیپلم ، وارد خدمت در آموزشگان افسری نیروی هوایی شد و پس از ۳۰ سال خدمت بازنشسته شد .
رویکرد وی به سرودن شعر به سال ۱۳۵۶ باز می گردد و واقعه تلخ و خونین هفدهم شهریور ۱۳۵۷ که به جمعه سیاه مشهور شد ، تاثیر فراوانی در وی گذاشت و به صورت جدی تری به سرودن پرداخت.
با تشکیل حوزه اندیشه و هنر – حوزه هنری فعلی – به جمع شاعران شرکت کننده در جلسات شعر حوزه پیوست و همکاری خود را تا اوایل سال ۱۳۶۶ با حوزه ادامه داد.
شعرهای وی از سال ۱۳۵۸ تا کنون به صورت پراکنده در نشریات مختلف کشور ، جٌنگ های ادبی و برخی از مجموعه های گرد آوری شده انتشار یافته است و مقالات متعدد دیگری همراه با مصاحبه های فراوان در موضوع تذکره های شعر پارسی ، نقد و بررسی شعر دفاع مقدس ، ویژگی های شعر امروز از وی در نشریات مختلف انتشار یافته است.
انتهای پیام/م
دیدگاهها