تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت آفتاب جنوب می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
بهمن ایمانیفر صبح امروز در گفتوگو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب [2] ،اظهار کرد: امر به معروف و نهى از منکر در نظام اعتقادى اسلام از جایگاه خاصى برخوردار است.
وی با اشاره به تأکید خداوند بر لزوم فریضه امر به معروف و نهی از منکر افزود: وجود فعال و پویای امر به معروف و نهی از منکر در یک جامعه اسلامی سبب رستگاری و تعالی آن جامعه میشود و این از تأکیدات خداوند سبحان [2] است.
ایمانیفر با بیان اینکه بیاعتنایی به فریضه امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: بیاعتنایی به فریضه امر به معروف و نهی ازمنکر ارکان اخلاقی،اجتماعی و امنیتی جامعه را مختل کرده و سبب هرج و مرج و رواج ناهنجاریها میشود.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گچساران [2] امر به معروف و نهى از منکر را همطراز فریضههای نماز و زکات دانست و گفت: در بسیاری از آیات خداوند در کنار نماز و زکات به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیز اشاره شده که این امر نشاندهنده بعد اجتماعى و عملى دین مبین اسلام است.
ایمانیفر اظهار کرد: اصل فرهنگسازی و تذکر لسانی از مهمترین برنامههای ستاد احیای [2] امر به معروف و نهی از منکر است.
وی با بیان اینکه نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر سبب تأمین سلامت اجتماعی و بهداشت روانی جامعه میشود، افزود: در حال حاضر تمامی ادارات و نهادهای گچساران بر اساس برنامه کشوری دارای ستادهای امر به معروف و نهی از منکر است. [2]
ایمانیفر تصریح کرد: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، آموزش و پرورش و کلیه مدارس، اصناف و بازاریان، شرکت نفت، پایگاههای مقاومت بسیج، هیئتهای مذهبی و ادارات و نهادها دارای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گچساران گفت: در حال حاضر افزون بر دوهزار نفر آموزشهای ویژه فرهنگسازی تذکر لسانی [2] را گذراندهاند و در حدود 200 شورای امر به معروف و نهی از منکر نیز در سطح گچساران وجود دارد.
انتهای پیام/م