نظرسنجی

عملکرد شورای ششم دوگنبدان را تا کنون چگونه ارزیابی می کنید؟
25. آذر 1396 - 8:20
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشورگفت:کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت‌های زیادی است اما به نحو احسن از امکانات بالقوه استفاده نمی‌شود که استفاده نکردن از این ظرفیت‌ها ربطی به این دولت و آن دولت ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،ظهر امروز نشست هم‌اندیشی بانوان خیرگچساران و باشت در راستای اجتماعی کردن سلامت با حضور عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و جمعی از خیران  و مسئولان در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

در این نشست علی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه 25 درصد از نفت کشور در این شهرستان تولید می‌شود، اظهارکرد: در حال حاضر وضعیت معیشتی این شهرستان مناسب نیست البته کارهای زیادی در زمینه بهبود معیشت این مردم صورت گرفته است اما این فعالیت‌ها تا کنون سرانه درآمد مردم این منطقه را به سرانه درآمد کشور نزدیک نکرده است.

وی با اشاره به نقش بانوان در جامعه گفت: وقتی مسئولیتی به یک خانم واگذار می‌شود با بهترین نحو آن وظیفه را انجام می‌دهدو مشارکت بانوان در اکثر شهرهای کشور در زمینه کارهای خیر در حال انجام است.

جذب خیران درحوزه سلامت

 دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشورادامه داد: کار خیر در همه زمینه ها مهم است ومهمترین کار خیر در زمینه سلامت و درمان است و تا می‌توانیم تلاش کنیم خیران را در زمینه سلامت و درمان جذب کنیم.

عدم استفاده از امکانات بالقوه در کهگیلویه و بویراحمد

 شهریاری با اشاره به ظرفیت های استان کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: این استان دارای ظرفیت‌های زیادی است اما به نحو احسن از امکانات بالقوه استفاده نمی‌شود که استفاده نکردن از این ظرفیت‌ها ربطی به این دولت و آن دولت ندارد.

هنوز محرومیت ها خودنمایی می کنند

وی افزود:حدود 40 سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد وهنوز بعد از گذشت این چند سال محرومیت‌هایی نیز وجود دارد،منابع مالی کمی در این کشور وجود ندارد اما ما باید بتوانیم  این منابع به نحو احسن استفاده کنیم.

فعالیت 90هزار خیردرحوزه سلامت

 شهریاری ادامه داد: 90 هزار نفر خیر هم اکنون در حوزه سلامت در مناطق مختلف در کشور فعالیت می کنند و گستره وسیعی از کشور زیر پوشش فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت درآمده است.

راه اندازی 270شعبه مجمع خیرین در کشور

وی افزود: دولت به تنهایی قادر به رفع نیازهای جامعه در حوزه بهداشت و درمان نبوده که در این راستا مجمع خیرین سلامت 270 شعبه فعال در سراسر کشور راه اندازی کرده است.

وی با اشاره به شکل گیری این مجمع از سال 85 گفت: خیرین و نیک اندیشان جامعه تاکنون 50 هزار میلیارد ریال به طرح های حوزه سلامت سراسر کشور کمک کرده اند واین میزان اعتبار در زمینه ساخت خانه بهداشت، بیمارستان، دانشگاه، تجهیزات پزشکی و خوابگاه هزینه شد.

350میلیاردتومان  کمک از سوی خیرین سلامت

 دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور تصریح کرد: در 6 ماهه نخست سالجاری از سوی خیرن سلامت حدود 350 میلیارد تومان به این حوزه کمک شده است و میزان سرمایه گذاری خیرین در سال گذشته یک هزار میلیاردتومان در کشوربوده است.

ساماندهی بیش از70هزار نفرخیرسلامت درکشور

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشورادامه اضافه کرد: مجمع خیرین سلامت کشور بیش از ۷۰هزار نفر خیر نیکوکار را سازماندهی کرده است.

وجود 17بیمار اوتیسم درگچساران

وی گفت:درکشور حدود 21 هزار بیمار اوتیسمی وجود دارد که از این تعداد حدود 17 نفر آن در گچساران است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

تازه های سایت

پربازدیدها